Gigabyte Çekirdek Açma ilgili bir yardım

zer03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar , bilenler-tecrübelilerden şu ACC hakkında bilgi almak istiyorum biraz tabi yardım edebilecek varsa..

Elimdeki işlemci Ahtlon II x3 435. Anakartım MA785GT-UD3H.. Anakartta ACC özelliği var.

Benim sorum ise şu , Ben anakartın Coll &Quite özelliğini pasif yapıp daha sonra ACC menüsünden

EC yi Normal ve Hybrid olarak ;

Acc'yi Auto , All Core , Per Core (%-2 'leri 0 da yaptım) . Fakat hepsindede açılışta kilitlendi..

En son olarak Voltaj vermeyi düşünüyordum ancak bunun sisteme zararı vardımır yanma gibi bir olasılık ? Veya herhangi biryerde benmi yanlış yapıyorum ? Şimiden çok teşekkürler.

Sistem :

500w HP PSU
500GB hdd
9800GT ekran kartı.
4gb ddr3 tek modül Ram

californ1a

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Güzel kardeşim her işlemcinin çekirdeği açılacak diye bi kaide yok bunu baştan anla ki hiç girmem öyle riskli işlere iyice araştırmanı öneririm illa var ben hissediyorum dersen zorlamaya devam et şansını...

zer03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel kardeşim her işlemcinin çekirdeği açılacak diye bi kaide yok bunu baştan anla ki hiç girmem öyle riskli işlere iyice araştırmanı öneririm illa var ben hissediyorum dersen zorlamaya devam et şansını...

Yok öyle zorlamak istemiyorum. Sadece son olarak ufak bir voltajla denesem zararı olurmu diye merak ediyorum. Yoksa bozuk zaten belli :D

californ1a

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Yok öyle zorlamak istemiyorum. Sadece son olarak ufak bir voltajla denesem zararı olurmu diye merak ediyorum. Yoksa bozuk zaten belli :D

Bozukluğundan değil dediğim gibi her işlemcinin gizli çekirdeği yoktur olan mimarilerinde hepsinde yoktur şansın %50 nin altında

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
okumadın mı bunlar şans işi diye bazıarında açılıyo bazılarında açılmıyo kardeş

zer03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
okumadın mı bunlar şans işi diye bazıarında açılıyo bazılarında açılmıyo kardeş

Bozukluğundan değil dediğim gibi her işlemcinin gizli çekirdeği yoktur olan mimarilerinde hepsinde yoktur şansın %50 nin altında

Baya araştırdım tabiki. Donanım konusunda bilgim iyidirde OC-ACC konusunda zayıf. Post ekranında işlemci x4 B35 gözüküyor zaten fakat windowsa erişemiyorum yani sıkıntım orada. Çekirdek açılıyor ancak çalışmıyormu , yoksa voltaj mı gerekiyor . Yoksa bozukmu onu anlayamadım.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
işlemlerini geri çek stock kullan bu işler çok riskli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gigabyte benimki ekran kartı
banada yardım edin ??
açılmıyoor!!!!!!! ne biçim şey bu