Gökçe Asena
Profesör
Doğal görünmesi gereken yerde yapmacık hareketlerle yalancılık oynayan daima kendini haklı ve üstün görüp insanları küçümseyen ve çevreyi kirleten tiplerden olabildiğince gıcık oluyorum.
Son düzenleme:
şey o bensürekli övünen kişiler
Sizi kast etmemiştim genel içindi.şey o ben
Bence burada kibirlilik vurgulanmış...şey o ben
Sizi kast etmemiştim genel içindi.
yok yani överim kendimi ifşa edem dedim . kibirli değilimdir ama pekBence burada kibirlilik vurgulanmış...
yok yani överim kendimi ifşa edem dedim . kibirli değilimdir ama pek
Ve nedense bu tip insanlar heryerde karşımıza çıkıyor..İkili oynayan insanlar, sert sözlü kırıcı insanlar, bazı şeyleri karşıdakine çok gören insanlar ve menfaatçi insanlardan nefret ediyorum.
ya arkadaşım egoistim işte neyi zorluyosun allam yarebbimYani demek istediğim sizin için değil tabii genel olarak hitap edilmiş bir kavram.
kapı komşum a...
ya arkadaşım egoistim işte neyi zorluyosun allam yarebbim![]()
unlost koktu buralarkapı komşum a...
yerli araba şirket haberine seçim yatırımı diyor partiler yapmıyor ki...Komşuluk önemi arz eden bir dostluk ilişkisidir. Umarım anlaşırsınız
---- Mesajlar birleştirildi ----
Tamam tamam zorlamıyorum![]()
yanlış geldiniz yerli araba konusu yan taraftayerli araba şirket haberine seçim yatırımı diyor partiler yapmıyor ki...
yerli araba şirket haberine seçim yatırımı diyor partiler yapmıyor ki...
Ne uyanık insanlar var öyle.Başkası yaptığı işi ben yaptım diyen. Meğerse usta çağrıttırıp yada becererikli birine yaptırmış birisi.
Kendim gibiler