Ghost Recon Oyunu Nasil Yüklenir 2O12 ???

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkdaslar Alttaki resimdeki gibi yukluyorum acilmiyor Nasil yuklenir Bu Oyun arkadaslar ? ? ?

AlperSad

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Oyun yüklenmiyor mu, açılmıyor mu? "Disk Yansıma Dosyası" nı sanal disk haline getirebilmek için "MagicISO/MagicDisc" ya da "Daemon Tools" programlarını kullanabilirsin.

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Oyun yüklenmiyor mu, açılmıyor mu? "Disk Yansıma Dosyası" nı sanal disk haline getirebilmek için "MagicISO/MagicDisc" ya da "Daemon Tools" programlarını kullanabilirsin.
kullandim yukledim fnish dedim ne oyun exesi geldi ne birsey

thedark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak private-B birde şunu dene bakalım :blink:.Bak bir tane yeni klasör aç.Sonra ordaki ghost reacon.kajmer part 1,2,3,4 hepsini o klosere at.Sonra setup u kur.Bazı oyunlar klosör açılıp kurulur.Büyük ihtimal setup gerekli
dosyaları göremedi oyüzden olmadı.Eyer işe yaradıysa iyi oyunlar:biggrin:.Eyer yine açılmadıysa ya crack yada setupda hata vardır.:laugh:

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ordaki dosya direk olarak açması lazım açmaya gerek olmadan çünkü boyutu 13 GB gözüküyor. O halde sanal aygıta atınca çalışır. Yüklerken belkide kısayol kurmamışsındır. Exe sini oyun adıyla ara muhakkak bulursun.