Anket Gezmeyi Seviyor Musunuz?

Gezmeyi Seviyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    3

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,644
Konu başlığında da gördüğünüz gibi gezmeyi seviyor musunuz? Ben ailemle gezmeyi sevmediğimden çevrem gezmeyi sevmiyorum diye biliyor. Kendi arabam olduğu zaman çok fazla yeri gezeceğim muhtemelen.

Reaksiyon puanı
1,766
Kısmen seçeneği neden yok :D

Bazı yerlerin havası güzel oluyor oralarda sokakta bile yatmak ister insan :D ama bir yandan da üşeniyorum. Arabam olsa da gitmem ailem bu konuda fazla takıntılı değil öğrenci akbilim var nereye gidersem sorun çıkarmazlar ama ben gitmiyorum :')
Sefer sayısı azaltıldığından beri zaten sevmediğim otobüsler işkence oldu dip dibe duruyorsun milletle yav agam virüs var bi salın işi olmayan ne diye çıkıyor ya çıkacaksan da yer mi kalmadı.
(Buradan sonrası içimi dökmek amaçlı okumasanız da olur)

Mecidiyeköyde işim çıkıyor bazen otobüste durmak güngeçtikçe işkence haline geliyor sorsan gidenlerin hiçbirinin işi gücü yok gidelim bi boğazı görelim Fatihte çarşıda tıkış tıkış gezelim xd
Belediyenin yolları ve sefer sayısını arttırması gerek biraz paraya kıymış olacaklar ama olsun. Bu gün yine mecidiye köyde işim vardı önce ayasofyaya gidip öğle namazını kılarım sonra giderim dedim bin pişman oldum ya keşke fotoğrafını çekseydim ayasofya tekrardan camii olduğunda bile bu kadar kalabalık değildi. Zaten öğle namazını da kaçırmıştım ya da erken gitmiştim tam hatırlayamadım muhtemelen kaçırmıştım. Ama dayanamadım koşa koşa otobüse atlayıp eve döndüm bu ne ya bu ne kalabalık bayramda yurt dışından Türkler gelmiş turistler zaten gece gündüz burada bizimkiler de otobüsler beleş bi dışarı çıksak kişi başı 20 lira otobüse gidiyor (aktarma olayı da kalktı diye biliyorum ve çok saçma ya niye kalktı sen beni gideceğim yere tek seferde götürdün de ben mi gitmedim salın da aktarma indirimi alalım) maske desen yok polis kimi uyaracağını şaşırmış xd garibim ayasofyanın önünde bir polis bekliyordu millete maske takın demekten canı çıktı adamın. Görev yerini terk edip ceza da kesemiyor tabii güneşin altında elinde 5 kiloluk silahı onu bunu uyarıyor ben stres oldum onun yerine... yok aga bir daha ayasofya fln uğrarsam ne olayım direk mecidiye köy 2 otobüs ile bitti gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde otobüste yer verdiğim küçük bir kız bana teşekkür ederim dedi yeminle çok hoşuma gitti sebepsiz :D ben de eşek gibi kıza cevap vermedim vbjfekjbvbkj

Son düzenleme:

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,961
Konu başlığında da gördüğünüz gibi gezmeyi seviyor musunuz? Ben ailemle gezmeyi sevmediğimden çevrem gezmeyi sevmiyorum diye biliyor. Kendi arabam olduğu zaman çok fazla yeri gezeceğim muhtemelen.
Evden çıkmak istemem arkadaşları başımdan savarım mecbur kalıpta dışarı çıktığımda da eve normal saatte gelmem böyle bir huyum var. Gezmeyi çok severim ama kesinlikle planlı olmalı yani nerelere gidilecek önceden belirlenmeli. Arabaya binip ee nereye gidiyoruz sorusu beni sinirlendiriyor :)

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Hiç gezmiyorum ve evden dışarı bile çıkmıyorum sayılır. Zaten kendi kendime gezip ne yapacağım ki?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,644
Evden çıkmak istemem arkadaşları başımdan savarım mecbur kalıpta dışarı çıktığımda da eve normal saatte gelmem böyle bir huyum var. Gezmeyi çok severim ama kesinlikle planlı olmalı yani nerelere gidilecek önceden belirlenmeli. Arabaya binip ee nereye gidiyoruz sorusu beni sinirlendiriyor :)
Bana aksine hiç plan yapılmayıp kafaya göre gitmek daha eğlenceli olacakmış gibi geliyor.