Gezilesi 5 Site - 24 Temmuz 2008

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
İnternette günlük turlarını attıktan sonra bakacak bir yeri kalmayanlara 5 site tavsiyemiz var.

Flash Oyun Cenneti

''Friv'', boş zamanlarınızı eğlenceli hale dönüştürmek için girebileceğiniz geniş kapsamlı flash oyun sitedir. 220 adet oyundan dilediğinizi ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

www.friv.com

Bir Şeye Bakıp Çıkacaktım Diyenlere

İnternette aradığınız bir şeyi buldunuz ancak içeriği görebilmek için üye olmanız isteniyor. Siteye dair övgü dolu sözler söylemeden önce ''Bug Me Not''a göz atmanızda fayda var. İhtiyacınız olan site için kullanıcı bilgileri bularak üye olmaktan kurtulabilirsiniz. Ziyaretçilerine de hesap ekleme izni veren sitenin, 24 saat geçerli mail adresi hizmeti de mevcut.

www.bugmenot.com

Soy Ağacınızı Oluşturun

Akrabalık bağlarını daha iyi kavramak ya da tüm ailenizin yapısını görsel olarak çıkartmak istiyorsanız bir soyağacı oluşturmanız iyi olacaktır. Bunun için online hizmet veren soy anlamındaki ''Ancestry''i ziyaret ederek ailenizin soyağacını basit adımlarla oluşturabilirsiniz.

www.ancestry.com

Ben Nereye Programlarım Oraya

Kullandığı bilgisayarda istediği programı bulamayan, üstüne üstlük internete bağlanma imkanı da olmayan kullanıcıların yardımına ''App-Stick'' yetişiyor. Ses/video araçlarından dosya yönetim araçlarına, ofis uygulamalarından sistem araçlarına kadar birçok farklı kategorideki programın taşınabilir(tıkla çalıştır) sürümlerini bulabilir, harici bir donanıma atarak yanınızda taşıyabilirsiniz.

www.app-stick.com

Kim Kimdir?

''Biyografi Bankası'' olarak nitelendirilen site, birçok kişi hakkında yeterli bilgiyi sunuyor. İsterseniz siz de biyografi gönderebiliyorsunuz. Sitenin şuan ki Kim Kimdir’i, yakın zamanda kaybettiğimiz ''Suna Pekuysal''.

www.kimkimdir.gen.tr

Son düzenleme:

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Afferin Anti-Cor :D

Ellerine sağlık karambole dönmüştü. Bak farklı kişiler yapınca ne güzel siteler çıkıyor ortaya.

must

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugmenot ve app-stick yararlı siteler benim için teşekkürler.

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Evet hoş siteler Teşekkürler eline sağlık (:

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Rica ederim arkadaşlar.
Bu arada bugmenot.com'da SDN için 5 hesap kaydedilmiş ama çalışma oranları %0 :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Flaş oyun cennetini sevdim. Çoçukları susturmak için güzel. :D Kendim de oynuyorum hoş. :D Soayaçta dikkat çekici.

Güzel seçimler. Teşekkürler. ;)

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Rica ederim emelden.
Flash oyunlar boş zamanların kurtarıcısı :D Kafa dağıtmaya iyi oluyor ;)

Son düzenleme: