Gerçek hayatta nasıl görünüyoruz? Dışarısı nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crista7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87

Günümüzde bireylerin nasıl hale geldiğini toplum olarak teknolojik hayata bağlılığımızın nasıl arttığına ve olaylara duyarsızlığa dikkat çeken bir video ile bu konudaki görüşlerinizi almak isterim...

Hergün konu olarak ???-??? arası telefon arıyorum bu telefon nasıl bu nasıl vb görüyorum.
Sadece ülkemiz için geçerli değil bu birçok ülke gezdim birçok yerde durum aynı.
Videoyu az da olsa izlemenizi isterim..Umarım hayatınızda birşeyler değişiriz.
Sağlıcakla kalın inşallah...

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Anlamlı bir video

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Cenazelerde bile saygı duyacağımız yerde telefonlarla selfie veya resim çektiren bir milletten ne beklenir ki? Video çok güzel ülkemizde gelinen noktayı gayet iyi bir şekilde özetlemiş intihar edene bile selfie.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Cenazelerde bile saygı duyacağımız yerde telefonlarla selfie veya resim çektiren bir milletten ne beklenir ki? Video çok güzel ülkemizde gelinen noktayı gayet iyi bir şekilde özetlemiş intihar edene bile selfie.
Bugünlerde cenazelere beleş helva için gidiliyor

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
Kendim içinde iyi düşünen, zeki bir iyilik meleği, dışarısına göre tam bir şeytan ve işe yaramazın biri gibiyim...
Video gerisini özetliyor...

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Videoyu çok anlamlı buldum. Genele baktığımda videoda anlatılmak istenenlerin doğru olduğunu düşünüyorum.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Sosyal medya bağımlısı olmuş dışarıya mutlu gibi görünmeye çalışan insan yığını olduk çıktık. Bu sebepten sadece Twitter kullanırım oda gündemi takip etmek için. Sosyal medya bağımlılığı bende de vardı kapattım gitti hepsini. Azcık kafayı kaldırıp önümüze bakmamız lazım. Hayatımızı, sosyalliğimizi, psikolojimizi o kadar altüst eden birşey ki bu farkına varamıyoruz. İyi tarafları yok değil ama çok gömülüyoruz abi.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Sosyal medya bağımlısı olmuş dışarıya mutlu gibi görünmeye çalışan insan yığını olduk çıktık. Bu sebepten sadece Twitter kullanırım oda gündemi takip etmek için. Sosyal medya bağımlılığı bende de vardı kapattım gitti hepsini. Azcık kafayı kaldırıp önümüze bakmamız lazım. Hayatımızı, sosyalliğimizi, psikolojimizi o kadar altüst eden birşey ki bu farkına varamıyoruz. İyi tarafları yok değil ama çok gömülüyoruz abi.
İnanılmaz bağımlı olduk.Telefon alıp yemek parası bulamayan insanlar var , otobüse biniyorum herkesin elinde telefon ve birşeyler yapılıyor sürekli.Öğrenciyim 4.000 tl telefon tavsiyesi isteyenler var...

Yakında "Her" ismindeki film gibi herkes işletim sistemlerine aşık olacak.Evlilik bile yasal hale gelebilir artık :D

---- Mesajlar birleştirildi ----

Aslında üzülünecek bir durumda birçok kişi bu halde olduğunu bile bile önemsememesi. Telefonu ellerinden alın sizi parçalarlar....Hergün yeni bir model çıkan telefonların hızına yetişebilir misiniz.!

Son düzenleme: