Gerçek Brothers in Arms geri dönüyor

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gearbox'un geliştirdiği Brothers in Arms serisi, İkinci Dünya Savaşı temalı oyunlar arasından gerçekçilik ve duygusallık faktörleriyle kolaylıkla sıyrılmayı başarabilmiş bir seri. Hell's Highway'i bitirdiyseniz, finalinde yazan "devam edecek" ibaresini de görmüşsünüzdür.

Haliyle maceranın devamını beklerken Gearbox, bize E3'te Furious 4'ü, bir nevi Inglourious Basterds filminin oyun versiyonunu göstermişti. Neydi seriyi böyle radikal bir değişikliğe iten, diye sorup soruştururken, oyuncuların bu tarz şeylerden daha fazla hoşlandığını belirtiyordu Gearbox yetkilileri.

6.jpg

Peki serinin asıl devam oyunu ne olacaktı? Gearbox'un buna da bir yanıtı vardı: "Matt Baker ve arkadaşlarının destansı finalini hepiniz görmeyi hak ediyorsunuz." Nitekim öyle de olacak gibi, zira PAX organizasyonunda hikayeyi devam ettirecek oyunun hazırlandığına dair ilk bilgi geldi. Evet, Furious 4'ten değil, gerçek Brothers in Arms devam oyunundan bahsediyorum.

MK

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
brothers in arms earned in blood oyununu bitirmiştim. çok tavsiye edebileceğim bir oyun değildi. hell's highwayi de kurup biraz oynayıp kaldırmıştım. oyun içinde takımları yönetmek güzel ama şu düşmanların kafasınn üzerindeki kırmızı/beyaz daireler bence çok saçma.

3d-enjoy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
brothers in arms earned in blood oyununu bitirmiştim. çok tavsiye edebileceğim bir oyun değildi. hell's highwayi de kurup biraz oynayıp kaldırmıştım. oyun içinde takımları yönetmek güzel ama şu düşmanların kafasınn üzerindeki kırmızı/beyaz daireler bence çok saçma.
katılıyorum oynanış tarzı beni pek sarmadı:(

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Oyun hardcore bir oyun kişisel zevklere uymayabilir tıpkı Red Orchestra gibi

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hocam oyun biraz daha üstdüzey bir başka tabirle ileri seviye oyunculara göre oyunlar... Oyun ne kadar gerçekçi öğelere önem verirse o derece üst düzey olur.

Örneğin Red Orchestra ARMA gibi oyunlar hardcore iken COD BF gibi oyunlar softcore oluyor.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben bu oyunun hardcore luk bir yanını göremiyorum. CoD ile MoH izinden giden bir oyun. gerçek bir hikayeye dayanması hardcore yapmaz. oynanış olarak da arma ile kıyaslanabileceğini sanmıyorum. simulasyon diyemeyiz çünkü. :)

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Üst düzey hardcore sayılmaz.COD örneğin hardcore yakın softcoredur bf biraz daha yakındır bib ise softcore a yakın hardore...Bir oyunun hardcore olması için simulasyon olması gerekmez.

nlajskdnşadnal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hells highway zevk alarak uzun süre oynadığım oyunlardan biri oyun hem hikaye hemde oynanış bakımından çok iyi ayrıca oyununuz orjinal olmasa bile online mutliplayer oynayabiliyosunuz işin en güzel yanıda bu aslında oyuna bağımlılığımı artırdı normal hikayeyi bitirmek zevkli evet ama multiplayer bölümlerinde gerçekten çok zevk alıyosunuz.. merakla bekliyorumm bu haberi duyduğuma çok sevindim ya :)

edit : [MENTION=155903]1907[/MENTION] arkadaşın yazdıklarına tamamen katılıyorum ayrıca arma biraz daha zor bro. in arms tan yani arma yı oynayabilmek için çok daha sabırlı ve iyi oyuncu olmanız lazım yada sevmek için ilk olarak brothers in arms oynamalısınız :) ( sanki babamın oyunu gibi övüyorum ama harbi kaçırmayın derim bu oyunu :D )

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arma kesinlikle ve kesinlikle hemen adam öldürmek isteyenlerin oyunu değil. Plan program taktik sevenlerin oyunu. Brother in Arms'a gelince bir önceki oyununu oynadım hikayesi çok etkiledi beni özellikle askerin halisinasyonlar görüp sağa sola ateş etmesi filan çok güzeldi. Buda iyi bir yapım olur diye düşünüyorum.