Genpa Teknik Servisten Gelen İphone 6'mın Akibeti!!

Bu konuyu okuyanlar

Bülent Usanmaz

Öğrenci
Katılım
20 Temmuz 2014
Mesajlar
12
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Merhabalar arkadaşlar;

İphone Teknik Destek hakkında mutlaka okuyun

Bu yazımda sizinle cihazımın başından geçen olayı paylaşıp durumu sizinle paylaşacağım demiştim ve cihazım bugün elime ulaştı.
Görünüşte bir sorunu yoktu bütün işlevleri sorunsuz çalışıyordu ta ki parmak izi kayıt etme istememe dek.
Problem şu: Cihaz Genpa Teknik Servisinde ekran değişimi yapıldıktan sonra İphone 6 cihazımın parmak izi okuyucusu olan orta tuşunda tam olarak basmadan sol yukarı dogru hafif hafif bir kaç kere ard arda bastırıp çekince parmak izi tarayıcında oluşan boşluğu fark etmiş bulunmaktayım. Sanki bir boşluk var yukarı katman ile aşağı katmak birbirine çarpınca tık tık diye ses geliyor hafif hafif ve bu olay sinirimi bozdu ve yarın arayıp şikayet edicem. Varmıdır aynı olayı yaşayan veyahut önerisi olan?
 

Bülent Usanmaz

Öğrenci
Katılım
20 Temmuz 2014
Mesajlar
12
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Şuan olayı çözdüm arkadaşlar GENPA adlı servis ekran değişimi sırasında touch id'min bazı vidalarını takmamış meğer..... Cihazı sallayınca çıtır çıtır ses geliyor resmen boşlukta duruyor........ Yarından tezi yok GENPA bunun hesabını verecek.....
 

darkgamer_gs

Asistan
Katılım
8 Mart 2016
Mesajlar
196
Reaksiyon puanı
18
Puanları
18
Bende benzer bir olayı Artı Servis ile yasadım ancak hiçbir şekilde üzerlerine bile almadılar durumu. Bende bayagi sinirlendim ama bu seferde Apple Store ile bile çözemedim durumumu. İnsallah sizinki çözülür.
 

Son mesajlar

Üst