General Mobile Discovery Sim kart sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan temp542
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

temp542

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nerdeyse 3 ay dır general mobile discovery kullanıyorum hiçbir sorun yokken bugün Sim kartı görmemeye başladı sim kartı kapatıp açınca düzenliyor az sonra yine gidiyor noldu bu telefona internetten araştırdım sim kart kestirim falan diyorlar ne yapmalıyım ? Arasıra geliyor sonra yoen gidiyor mesala yazıyı yazmadan önce sim kartı tanımıyordu şimdi tanıyor ara sıra gidiyor geliyor bak yine gitti... Ne yapmalıyım yardımcı olun :(( (Telden yazıyorum)

TyC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sim kart yuvası bozuk olabilir. Bir servise falan götür bence. Ama Discovery'i de çift sim kart özelliği var. Sim kartı mini sim kart yapıp yani kestirip diğer yuvaya takın belki o bozuk değildir. Ya da direk servise götürün.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu fabrika ayarlarina dön düzeliyor ama hatti söküp taktigin zaman yine ayni hata oluyor suan bende oyle oldu sim kartima virus bulasti galiba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah'ım ne şehir efsaneleri dolanıyor ortada... virüs değil de mikrop bulaşmıştır he belki?? virüs yazılıma bulaşabilir arkadaşlar sim kartla virüsün ne alakası var itibar etmeyin böyle saçma şeylere önce az bi düşünün olabilir mi diye duyduğunuz herşeye atlamayın!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar benim telefonum da algilamiyir sim kartimi ama yeni aldigim karti algilamiyor. Eskisini gayet rahat algilayan telefon yeni aldigimda faturali hattimi algilamiyor deliricem. Parcalanabilen sim cartlar var ya iste ondan yeni kartim halbuki micro sim ama algilamiyor ne yapmak laizm?

S

SDN:17187

SDN Okuru
Bnmkide GM discovery 2 hic algılanıyor sim yok gibi gözüküyor çift sim giriş ama var ama ikisinde de olmuyor fabrika ayarlarına da sifirladim hizbirsey değişmedi ne yapabilirim ltfn yardim edin