General Mobile Discovery Kitkat hatası.

lunnarkanka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Dün general mobile 4.4 kitkat denilen zimbirtiyi indirdim kurdum rom dedikleri şeyi yaptim %3 de kaldı telefonu bi açtim ekran yok ekranda elife diye birşey geldi yani yazilimini bozdum ve telefoncu çöpe at diyor ne yapmam gerek garantiside var acil yardım .s

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ver servise gece şarja kapalı taktım sabah böyle oldu ne dandik telefon diye azarla.

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
orjinal yerine custom rom yüklemeye çalıştınız galiba, servise verirseniz yaparlar büyük ihtimalle ama ücretinide alırlar.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
odin mode varsa o düzeltir.

lunnarkanka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlamadiğim ne biliyormusun kardeşim telefonda dolaşirken kit kat 4.4 günceleme vardi dedimki güncelliyim sonuçta orjinal şeyi. Tıkladım % dolmadı o yeşil yer araştirdim işte biraz 16 gb için şu dosyayı indirin kurun orjinal sitesinde yaziyordu aynısını yaptim telefon pert oldu açilmiyor güç düğmesine bastiğimda elife diye yazi geliyor o kadar daha baska birşey yok iyide bu benm suçummu 4.4 onlar getirdi bizde aynisini yaptim buradada sitesi var http://tr.generalmobile.com/kitkat15/ aynisini yaptim

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ses kısma+ home + power tuşuna basınca odin mode var mı? home tuşu varsa düzelte bilirsin belki.

lunnarkanka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ses kısma+ home + power tuşuna basınca odin mode var mı? home tuşu varsa düzelte bilirsin belki.

Yok hocam ya basiyorm yine düzelmiyor rom yapma dediğiniz var ya onu hatalı yaptim sanırım tel uçtu. Yazılımını tam yapamadım yani eminim ondanda.. Rom atarken PRELOADER işaretlidi aslinda o işaretli olmucakmiş öyle dediler bende bilmiyorum onuda işaretledim tel gitti.