General Mobile Discovery Elite Mi ? LG G2 Mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar 10 gün sonra yeni telefon alacağım. General mobileden şikayetçi olanlar var. Sizce hangisini almalıyım ? Birde hangisini alırsam 32 gb alacağım. Telefonun kendisi hafızadan kaç gb kullanıyor ? Bilginiz var mı ?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
TELPA nın servis hizmeti rezalet hatta ötesi. GM Discovery telefonum arızalandığında Telpa Adapazarı yetkili servisi olan Batı GSM ' de telefonun şarj soketini yaptırdım , üstelik 60 tl de ücret ödedim !!!! 2 hafta geçmeden Usb kablosuyla sadece şarj olmaya başladı telefon , pc görmüyordu. 1 ay sonra şarj etmek için şarj cihazını ve kablosunu şekilden şekile sokmam gerekiyordu.Telefonu Telpa merkez servisine gönderdiğimde yetkisiz müdahaleden ankart değişimi gerektiği sonucuna vardılar ve benden 250 tl talep ettiler. Uzun uğraşlar ve de çeşitli merciileree şikayetlerim sonucunda uzun bi süre sonra ücretsiz değişimle işi zar zor kurtardım. Bedava verseler de GM çöpünü alma !!! LG G2 32 gb siyah modeli 9 aya yakın kullandım. Şarj süresi desen muazzam , üstüne yok . Hız desen diğer android telefonlardan daha iyi. Görünüm olarak gayet şık bir cihaz. 9 ay kullanımda hiçbir sıkıntı yaşamadım , servise göndermeye gerek duymadım. GM ye para vermek sigaraya para vermek gibi , paranla kanser olma !!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...