General Mobile Discovery Elite Elimizde!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
General Mobile Discovery Elite Elimizde!

[video=youtube_share;lS5nLfjCx6o]http://youtu.be/lS5nLfjCx6o[/video]

Merakla beklenen General Mobile Discovery Elite'e ulaştık ve kutudan çıkış anını ShiftDelete.Net okurlarıyla paylaşmak istedik. General Mobile Discovery Elite alanlar ne ila karşılaşıyor?

İlk görüşlerinizi alalım ;)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Fiyat konusu tam bir hayal kırıklığı olmuş bunun dışında bataryası düşük ve kulaklık kablo ve adaptörün kalitesi muamma çünkü discoveryde belli şikayetler vardı telefon güzel ancak fiyatı biraz yükselttiklerinden lg g2 ve nexus 5 gibi rakipleri var

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Abi sizden hızlısı mezarda vallahi :P Sormak istediğim şu var ilk başlarda daha düşük bir fiyatla piyasaya sürüleceği söylenmişti ama şimdi söylenenden biraz farklı bir fiyata piyasaya çıkacak.Dolar filan ilgisi olabilir ,o zamanla bu zaman arasındaki dolar farkını tam bilmiyorum ama bu satışları etkiler mi sizce?
[MENTION=2]Troy[/MENTION]

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
LG G2'den ucuz. Nexus 5'ten donanım olarak daha iyi. Sabah erkenden lansman var ama bir video daha paylaşacağım sizlerle. Ekranı açacağım, uygulamalara bakacağız ve test sonuçları gelecek birazdan.

utkjean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GM iyi iş çıkarmış gibi görünüyor. Helal olsun...

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
millet fiyata ateş püskürüyor haklılar da bu cihaz max 1000 lira kargoyla 1006 olur

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Kararınızı engellemek istemem ama fiyat iyi değil mi dostlar?

16 GB hafızalı, 2 GB RAM'i olanlar bu modelden 200 TL daha pahalı.

Ben mi yanılıyorum ne :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
1.100 tl civarı deniliyordu şimdi 1.300 tl diyorlar..

Piyasaya çıktığı zaman belki de talebe göre barem gene yükselecek.

Bunlar ilk GM Discovery cihazına olan ilgiye sanırım çok güveniyorlar..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Eğer bu marka yerine lg samsung yazsaydı orada haklısınız ancak halen markanın güvenilirliği ve tanınmışlığı az genel müdürü bile fiyat konusunda açıklamasıyla çelişti bizim sinirimiz buna aslında 1099-1199 demişti o zaman dolar 2.35 falandı

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7

bence haklısın bu fiyata bu telefon gerçekten başarılı

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nexus 5 in ekran kalitesini hiç beğenmedim acaba bunun nasıl ?

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
lg g2 varken bu alınmaz birde servisi telpa!

bir tarafta 3gb ram diğer tarafta 3000 mah batarya ve muhteşem bir ekranla çerçeve var birde lg etiketi var tabiki
lg nin servisine kim bakıyor bilmiyorum ama telpa değilse bu alanda da üstün.
kısacası elite bu fiyata fiyasko zaten stoklar elde patlayınca fiyatları düşürecekler kaçarları yok.tüm foumlarda milletin gözünden düştü.ilk işlemcisi duyurulanın aksine bir önceki nesil oldu,batarya fiyasko,servis fiyasko,fiyat 1200 olacak denildi (ki dolar kuru daha yüksek iken)100 tl oradan ,stero denildi mono(yanlış bilmiyorsam)

kısacası almak için pek neden kalmadı milletteki güven duygusu azaldı gm ye
kutudan çıkan şeffaf filmle nfc tag kurtarmaz bu telefonu

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Başta verilen sözlerin hiç biri yerine getirilmedi. işlemci S800AC olacaktı ancak cihaz da SD800 var. Fiyatı da baya şişirdiler. Cihazın pili ve telpa garantinin ne kadar iyi olduğu da ayrıca tartışılır..

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
General mobile yine yapmış ya . Helal olsun

DarkJoueur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu fiyata bu telefon iyi bence Galaxy S3 kullanıyorum değiştirmeyi düşünüyorum, ama beklemek lazım ürünü alıp kullananların yorumlarını sorunları görmek lazım.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Diğer video da tamam. 22 dk oldu :( Upload başladı :)

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
abi telefon iyi güzelde söylenenlerin çoğu olmadı. (işlemci-fiyat gibi) lg g2 alacaktım. gm elite i duydum başta söylenen özellikler, fiyatı süper gelmişti. şimdi g2 daha sıcak bana. birde bunun servis boyutu var şikayetvar a baktığımda arızaları kullanıcı hatası yapmışlar.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Firmanın talebi üzerine, videoyu lansmandan hemen sonra yayına açacağız dostlar ;) 2 saat daha bekleyeceğiz ;) sabır.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Boşuna Dememişler Ummadık Taş Baş Yarar Diye Açık Ve Net Kanıtı GM Böyle Giderse Piyasada Çok Hızlı Yükselir

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
donanım süper fakat fiyat daha iyi olabilirdi... :)

maygesem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlamıyorum sizi arkadaş fiyata ateş püskürüyorsunuzda adamlar 500 liraya mı satsın yani. 1000 liraya bu telefonun yarı özelliğine telefon alırsınız ancak. abartmayın yani fiyat çok uygun. 1300e 3gb ram 32rom.... 999a 2gb ram 16rom.. çok çok iyi.

DarkJoueur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu fiyat konusunda isyan edenler yok daha ucuz olabilirler yazanlara sözüm o fiyata o telefon gayet iyi. Başka bir örneğini de bulamazsınız.

mustafa 09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi Nisan-Mayıs ayında s801 ile gelecek versiyonu ne kadar pahalı olur ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Özellik ve fiyat olarak bakıldığında piyasada bu özelliklerde bu fiyata telefon bulunamaz. Ama GM firması telefon çıkmadan daha 1100-1200 TL gibi bir rakam vermişti. Buna istinaden buradaki arkadaşlar fiyatı 100-200tl yüksek buluyorlar.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefonu kötülemek için herşeyi yapıyorlar yok nexus 5 in tırnağı olamaz yok hala 4.2 ile geliyor yok fiyatı 1300 lira vb vb
Abi fiyat prformans istiyorsunuz adam kıralını veriyor hala nexus 5 diyorsunuz :D Elitenin ön kamerası 8 mp iken nexus un arka kamera 8mp :D Kalite farkı derseniz gidi bi inceleyin derim abartmaya gerek yok nexusun kamerasını. Bi kere zaten S800 işlemci ile 16 mp 8mp kamera 3GB ram ile gelen bir telefona bunları söylemek yakışı kalmaz. Gm discovery içinde aynı şeyeri söylediniz güncelleme bekleeyin..4 güncelleme geldi... Android güncellemesi bu ay geliyor gecikmesinin nedeni MTK kaynak kodları yayınlamamasıdır! Yerli bir markaya bu kadar ağır ithamlarda bulunmamak gerekir adamlar aynı özellikleri size plastik hatta ondan daha kötü malzemeler, aynı şekiller ile 2000 TL bandında veriyor bununla onun arasında ne fark var anlamadım! Olaya tek taraflı bakmayın telefon söylendiği fiyata gelmemiş.. ozaman ki dolar kuruna bir bakın isterseniz :D Telefon S801 ile gelmemiş snapdaragon o işlemciyi kimseye vermedi.. Birde samsungu savunmayın allah aşkına exynos işlemci ile geliyor Türkiyeye ne kadar değer verdiğine bi bakın. Testlere bakıyosanız 34000 antutu alıyor tek rakibi samsungun adam akıllı serisinden olan Note 3. G2 ile kıyaslama yapmayın telefon başarılı aynı işlemciyi kulanmalarına rağmen G2 çok sıkıştırılmış bir tel yani daha çabuk ısınan bir telefon ki 2 gb ram ile geliyor. Elite bakarsak aynı işlemci tel daha ferah olduğu için daha az ısınma sorunu dolayısıyla +performans demek.. 4 gb ram ile geliyor bunun 1GB si gpu ya ayrılıyor buda oyunlarda şişme ve takılmaların olamamasına neden oluyor. Biraz uzun oldu ama gerçekler bunlar..İyi forumlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cihazı dün aldım takıntı yaptığım bir konu ikon görüntülerini seçme şansım varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
  1. Telefonla görüşme esnasında ve konuşma başlangıcında otomatik çağrı sonlanıyor. ve hatta kullanılamayacak derecede olduğu da söylenilebilir. Düzelt menin yolunu bulamadım. Uygulamalarla da alakasının olmadığını düşünüyorum.
  2. Navigasyonda iken ekran erken kapanıyor.(uyanık kalması seçeneği yok. Ayarlardan uyanık kalma süresini ayarlayınca uzun süreler ekran açık kalıyor)
  3. İstediğin zaman gprs açılmıyor. Telefonu yeniden başlatınca açılıyor.
  4. Ana ekranda iken yuları dan aşağıya doğru indirilen pencerede değişiklik yapılıyor fakat kaydedilmiyor. İstediğiniz menüyü ayarlaya bilirsiniz diyor fakat ayarladığınızda tekrar eski düzene geçiyor.
  5. Menüde bulunan “STOREOİD” çalışmıyor “Durduruldu” diye cevap veriyor.
  6. Klavye dokunmatik titreşimi kapatılamıyor.
  7. Şarjı oyle ilk zamanlarki gibi uzun gitmiyor.
Kullanılan uygulamalar;2048-facebook-google play hizmetleri-chrome-kingsoft Office-google arama-whatsapp-garanti cep şubesi-n11-iş cep-youtube-vdf-Iko

Şuanda çalışan tek yeri kamerası ondan da korkuyorum her an bozulabilir diye.

seboli55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende telefonu aldim root attim ve bir harfta kadar düzgün calistiktan sonra telefonm sadece şarjda calisti garantiye yolladim rootu silip sonra rootlanmis ana kart çokmuş diyerk 450 TL para istediler geri aldim sorun duzelikti daha sonra oyunun ortasında kapanmaya basladi sarja takip duzeltebildim bir hafta sonra iyice yotti logo geliyor kapanip aciliyodu yazilim attirdim şarjda düzgün calisiyo arttik arama ve müzik dinliyebiliyorum şarj dişinda sarjda veri falan aciyorum sadece bataryadahmis herhalde batarya takicaklarmis sizce ne yapiyim