General mobile discovery elite çıkar çıkmaz almak iyimi ?

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Gmde cikar cikmaz almak iyimidir yoksa beklemelidir bazı siteler diyor simdiki 2,2 ghz bi süre sonra 2,5 cikcak diyorlar ve s800 s805 olcakmis bunlar dogrumu bide bazıları ilk uretiminde sorunlar cikcagi icin sorunlari tesbit edip diger part uretimleri daha iyi yapiolarmis. Ben haziran ayinda almayi dusunuyorum sizce almalimiyim ve bu denilenler dogru mu ?

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
En başta söylemekte yarar var; elektronik işi şans işidir. İlk parti cihazlarda yeterli testler yapılmasına rağmen yine de ufak tefek sorunlar çıkabilir ama bu kesin her cihazda böyle olacak anlamına gelmez.

Evet daha ileriki sürümü Snapdragon 800ac işlemcili olacak.

krsmustafa37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence asıl soru gmd almak iyi bir fikirmi o fiyata daha iyi ürünler var

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
biraz kullansınlar artıları eksileri konuşulsun öyle al. hem bu zaman içinde birinde görmüş incelemiş olursun.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Merhaba arkadaşlar. Gmde cikar cikmaz almak iyimidir yoksa beklemelidir bazı siteler diyor simdiki 2,2 ghz bi süre sonra 2,5 cikcak diyorlar ve s800 s805 olcakmis bunlar dogrumu bide bazıları ilk uretiminde sorunlar cikcagi icin sorunlari tesbit edip diger part uretimleri daha iyi yapiolarmis. Ben haziran ayinda almayi dusunuyorum sizce almalimiyim ve bu denilenler dogru mu ?

Elite mi? :P Öyle uyduruk bir telefon alacağına G2 almanı öneririm. Kağıt üstünde iyi bir telefondur Elite. Herkesin şikayeti var, sakın alma. Daha piyasada yerini alamamış bir telefondur Elite. G2 almanı öneririm.

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
suan kullandıgım telefon s3. bıldıgınız üzere yeni telefonlarda cok daha iyi özellikler cıktı fakat nexus 5 ise cok sade biliyorum hızlı ama bsaıt arayuz hoşuma gitmez. lg g2 ise biraz hoşuma gitti fakat oyun oynarken pasif tuşlar kapanmıyor o biraz sorun olur benım icin hemde ekranı küçültüyor bide fiziksel tuşlar arka tarafta s3 te yanda oldugu ıcın arka biraz tuafıma gelıyor lg g2 ile gmde arasında kararsız kaldım. :D 2'sinide almayıp z1 e yönelsem ???

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki lg g2 ve z1 e göre nasıl

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Performansı G2 den daha iyi z1 le aynı kamerası ikisindende iyi kaynaklara göre ama bence Z1 ile G2 nin tasarımları daha iyi evet ileriki aylarda s800ac li cihaz gelicek hemde yılın 2. yarısında Xiaomi de Türkiye ye girecek biraz daha bekle General Mobile yi beğenmezsen Xiaomi alırsın

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Performansı G2 den daha iyi z1 le aynı kamerası ikisindende iyi kaynaklara göre ama bence Z1 ile G2 nin tasarımları daha iyi
dediklerini biliyorum fakat zaten 2 gb ramdan sonrası fazlalık suan z1 de kafam fakat biraz pahalı

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence elite alma :) nexus 5 veya g2 alabilirsin.
Şuan kullandigim telefon s3 bundan sikildim biraz tekn. Meraklisiyim lg2 yi de begendim fakat beni en cok rahatsiz eden şey oyun oynarken pasif tuslar gitmiyor bide fiziksel tuslari arka tarafta s3 te yan tarafa alistigim icin biraz garip geliyor bana nexus 5 ise cok sade cok hizli ama basit arayuz oldugu icin hosuma gitmedi fakat elite ile g2 arasinda kaldim en cok

batuhan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şuan kullandigim telefon s3 bundan sikildim biraz tekn. Meraklisiyim lg2 yi de begendim fakat beni en cok rahatsiz eden şey oyun oynarken pasif tuslar gitmiyor bide fiziksel tuslari arka tarafta s3 te yan tarafa alistigim icin biraz garip geliyor bana nexus 5 ise cok sade cok hizli ama basit arayuz oldugu icin hosuma gitmedi fakat elite ile g2 arasinda kaldim en cok

ya yanlış hatırlamıyorsam g2 ye kitkat geldikten sonra o tuşlar gitti. Haklısın nexus 5 çok sade ben de bu yüzden vazgeçtim. Elite e de güvenme. İnternette tonlarca şikayet var. Sadece kağıt üzerinde üstün. G2 al kafan rahat olsun.

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya yanlış hatırlamıyorsam g2 ye kitkat geldikten sonra o tuşlar gitti. Haklısın nexus 5 çok sade ben de bu yüzden vazgeçtim. Elite e de güvenme. İnternette tonlarca şikayet var. Sadece kağıt üzerinde üstün. G2 al kafan rahat olsun.

Gittiginden eminmisin ole bisi olmussa cok iyi olr..

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Elite bence güzel bir telefon, tavsiye ederim. Discovery'nin halini görüyoruz, neredeyse iPhone'dan çok güncelleme aldı :D

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ama sakat bir telefon telpa ile

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kağıt üstünde elite gerçekten çok iyi bir telefon olarak duruyor kamera konusunda özel yapım largan m8 lens bulunuyormuş çok iyiymiş diye dutdum. Yılın ikinci yarısına pek birşey kalmadı zaten s800ac li gelecek bence onu beklemelisin yok ben bekleyemem diyorsan arkadaşlar o fiyat aralığında zaten önerileri yapmışlar bence hangisini alırsan al seni menun edecektir diye düşünüyorum.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Gittiginden eminmisin ole bisi olmussa cok iyi olr..

Bir daha gelecek güncelleme ile istediğin uygulamalarda sanal tuşları gizlenebileceği söyleniyor. Sanal tuşları fazla takma kafana, al G2 bak keyfine.

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Elite bence güzel bir telefon, tavsiye ederim. Discovery'nin halini görüyoruz, neredeyse iPhone'dan çok güncelleme aldı :D

Cok guncelleme almadigi dogru fakat bunlarin cogu sistem duzeltmeleri. 4.4 alınca baska olur tabi :) gmd discovery kullanici olarak markadan memnunum. Keske bekleseydimde elite alsaydim

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kağıt üstünde elite gerçekten çok iyi bir telefon olarak duruyor kamera konusunda özel yapım largan m8 lens bulunuyormuş çok iyiymiş diye dutdum. Yılın ikinci yarısına pek birşey kalmadı zaten s800ac li gelecek bence onu beklemelisin yok ben bekleyemem diyorsan arkadaşlar o fiyat aralığında zaten önerileri yapmışlar bence hangisini alırsan al seni menun edecektir diye düşünüyorum.

zaten hazıranda alcam teli