General Mobile Discovery 4GB KitKat Güncellemesi Nasıl Yapılır?

canersonmez94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adım 1:

Not: Yükleme için 2GB alana ihtiyacınız vardır.
Adım 2:

• İndirdiğiniz dosyayı çift tıklayarak çalıştırınız.
Adım 3:
program_kurulum1.jpg

• Programı çalıştırdığınızda karşınıza kurulum ekranı gelecektir. Yeşil bant içerisinde kalan alanı değiştirmeden kurulumu “Install” butonuna basarak başlatınız.Lütfen kurulum tamamlana kadar bekleyiniz!
Adım 4:

driver_setup.jpg

• Program kurulurken driver yükleme uyarısı çıkacaktır. Program kurulumu tamamlandıktan sonra, driver kurulu uyarısı gelecektir. Lütfen “Bu sürücü yazılımını yine de yükle” seçeneğini seçiniz.
Adım 5:

• “Exit” Butonuna tıklayarak driver kurulumunu tamamlayabilirsiniz.
Programın Çalıştırılması
shut_down.jpg

Adım 1:

• Lütfen telefonunuzu güç tuşuna basarak kapatınız.
Adım 2:

• USB kablosunun telefonunuza takılı olmadığından emin olunuz.
Kurulum sonrasında program otomatik olarak açılacaktır. Ayrıca, kısayol da masaüstünüzden ulaşabilirsiniz. Güncelleme için aşağıdaki adımları lütfen izleyiniz.
Adım 3:
checkswvera2.jpg

• “CheckSWVer” seçeneğinde bulunan tik işaretini kaldırınız.
Adım 4:

• “Download” butonuna tıklayın
Adım 5:

• USB kablo aracılığıyla, telefonunuzu kapalı konumdayken bilgisayarınıza bağlayın.
Adım 6:

driver-kurulumu.jpg

• Telefonunuzu bağladıktan sonra işletim sisteminiz driverları yüklemeye çalışacaktır. Bu işlem yaklaşık 3 dakika kadar sürmektedir.
Adım 7:

ilerleme.jpg

• Bu işlem bittikten sonra telefonunuzu USB kablodan çıkartıp tekrar taktığınızda yazılım yükleme işlemi başlayacaktır.
Adım 8:

completed.jpg

• Sarı çubuk %100 olup aşağıdaki resimdeki “OK” işaretini görünceye kadar bekleyiniz. İşte bu kadar kolay.
**Alıntıdır**