General Mobile Discovery 2 açılmıyor.

halil serdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar.
telefonum 3 aylık ve hiçbir sorunu yoktu.dün şarjı %5 teyken orjinal olmayan bir şarj aletine bağladım ve bir anda titremeye başladı direk fişi çektim.Açmaya çalıştığımdaysa açılmamaya başladı şarjdayken bildirim ışığı yanıyor onun haricinde hiçbir tepki yok.Recovery modeyi açmayı denedim o da açılmıyor yardım edein lütfen.yardım eden herkesten Allah razı olsun.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
servise ver durduk yere böyle oldu de şarjı karştırma hiç.

halil serdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağol kardeş böyle bir durumdan dolayı servise vermek çok sinirimi bozdu.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bataryayı çıkartıp taktın mı? başka batarya ile denedin mi?

enkisa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar.
telefonum 3 aylık ve hiçbir sorunu yoktu.dün şarjı %5 teyken orjinal olmayan bir şarj aletine bağladım ve bir anda titremeye başladı direk fişi çektim.Açmaya çalıştığımdaysa açılmamaya başladı şarjdayken bildirim ışığı yanıyor onun haricinde hiçbir tepki yok.Recovery modeyi açmayı denedim o da açılmıyor yardım edein lütfen.yardım eden herkesten Allah razı olsun.

Hocam eski bir telefoncu olarak şöyle bir açıklama yapabilirim..
General Mobile serilerinde ilk dağıtılan cihazlarda bu tarz sorunlar çıkabiliyor.Daha önceki ilk modelinde de bu şekilde problemler oldu ve yaşadık.Eğer vakit probleminiz yoksa cihazı garanti kapsamı dahlinde sevisine gönderiniz.Farklı bir müdahalede bulunmayınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun benım telefonumun başınada geldi buğun çaresizim

M

mhammd dmr

SDN Okuru
Bu sabah ayni sorun bende de oldu ya aldigima pisman oldum daha yeni aldim . Peki format atsak duzelir mi format nasil atilir onuda bilmiyorum ki yardim edin lütfen