Dediğin sorun ilk partlarda oldu sadece. Bende kullanıyom ve telefon gerçekten çok güzel ve Samsung S6 veya İphone 6s e değişmem ki çünkü asıl onlar alınmayacak markalar. Alınacalak telefon markaları belli GM, LG, Sony. İlk üçte bunlar var gerisi hikaye. Ama param kıymetli telefona dünya kadar para verilmez diyorsan GM senin işini görür. Ama bence bu telefon bir efsane olmayı sonuna kadar hak ediyor. Ara yüzü falan çok güzel kullanışlı. Sistemi yeterli bir düzeyde eğer yüksek kalite oyun oynamıyorsan.General Mobil' den kesinlikle uzak dur. İlk GMD serisini kullanmaktayım ve başıma gelmedi ama çoğu kişi soket sorunu ile karşılaşmıştı. Yeni telefonlarını bilmiyorum ama bence hiç alma. Bütçeni bilmiyorum ama başka telefonlara yönelmeni tavsiye ederim.
Ben kullanıyom ve kalitesi düşük değil. Yere düştü merdivenlerden yuvarlandı ve şiddete maruz kaldı ve banamısın demiyor(şiddet oyuna yönelikti telefonda sıkıntı olduğundan değil) türkiyede f/p bir markadır General Mobile. Şuan en yeni telefonu Discovery Elite Plus olup teknolojiyi zerresine kadar kullanıp Samsung ve Apple'ın 3000-4000 tllik telefonunda olmayan herşeyi barındıyor sadece LG deki televizyon kumandası yok öteki herşey ve fazlası telefonda mevcut ve fiyatı 1300 TL olup yine bir f/p cihazdır. Samsung ve Apple aynısını yapsa fiyat 4000-7000 tl olurdu. Telefon çok ince ve hafif ince olduğu için zaten kumandayı koyamazlardı. Ekranı amoled olup full hd 5.2" süper bir telefon tek kelime ile.Almanı tavsiye etmem. Bence kalitesi düşük bir cihaz.
Ben kullanıyom ve kalitesi düşük değil. Yere düştü merdivenlerden yuvarlandı ve şiddete maruz kaldı ve banamısın demiyor(şiddet oyuna yönelikti telefonda sıkıntı olduğundan değil) türkiyede f/p bir markadır General Mobile. Şuan en yeni telefonu Discovery Elite Plus olup teknolojiyi zerresine kadar kullanıp Samsung ve Apple'ın 3000-4000 tllik telefonunda olmayan herşeyi barındıyor sadece LG deki televizyon kumandası yok öteki herşey ve fazlası telefonda mevcut ve fiyatı 1300 TL olup yine bir f/p cihazdır. Samsung ve Apple aynısını yapsa fiyat 4000-7000 tl olurdu. Telefon çok ince ve hafif ince olduğu için zaten kumandayı koyamazlardı. Ekranı amoled olup full hd 5.2" süper bir telefon tek kelime ile.
telpa çalışanıBen kullanıyom ve kalitesi düşük değil. Yere düştü merdivenlerden yuvarlandı ve şiddete maruz kaldı ve banamısın demiyor(şiddet oyuna yönelikti telefonda sıkıntı olduğundan değil) türkiyede f/p bir markadır General Mobile. Şuan en yeni telefonu Discovery Elite Plus olup teknolojiyi zerresine kadar kullanıp Samsung ve Apple'ın 3000-4000 tllik telefonunda olmayan herşeyi barındıyor sadece LG deki televizyon kumandası yok öteki herşey ve fazlası telefonda mevcut ve fiyatı 1300 TL olup yine bir f/p cihazdır. Samsung ve Apple aynısını yapsa fiyat 4000-7000 tl olurdu. Telefon çok ince ve hafif ince olduğu için zaten kumandayı koyamazlardı. Ekranı amoled olup full hd 5.2" süper bir telefon tek kelime ile.
Herkese merhaba 1 haftadir dusunuyorum sizce general mobile g4 (android one) almalimiyim ve iyi yonleri nelerdir
kardeş ben kullanıyorum ve çokta memnunum android 6.0 kullanıyorum bence kısaca söyleyim 700 tl ye alınabilecek en iyi cihaz açık ve net....Herkese merhaba 1 haftadir dusunuyorum sizce general mobile g4 (android one) almalimiyim ve iyi yonleri nelerdir