General mobile almalimiyim

GM 4g AO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba 1 haftadir dusunuyorum sizce general mobile g4 (android one) almalimiyim ve iyi yonleri nelerdir

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Saf sistem kullanması çoğu yönden olumlu etkiliyor.
700 liraya göre bence en güzel telefon 2 yıl tüm güncellemeleri garanti alacak pili gayet yeterli kamerası da aynı şekilde yeterli yani memnun kalırsınız kötü bir telefon değil fiyatına göre en güzellerinden.

S

SDN Okuruevet

SDN Okuru
General Mobil' den kesinlikle uzak dur. İlk GMD serisini kullanmaktayım ve başıma gelmedi ama çoğu kişi soket sorunu ile karşılaşmıştı. Yeni telefonlarını bilmiyorum ama bence hiç alma. Bütçeni bilmiyorum ama başka telefonlara yönelmeni tavsiye ederim.

D

Discovery 16GB

SDN Okuru
Kesinlikle al ben Discovery 16GB kullanıyom çok güzel. Çevremdeki kişilerde Elite,4G,2+,2 ve 2 mini var onlarda çok memnun ve samsung alanlar ise pişman. S3 mini çok kasıyor galaxy S5 kullanan gereksiz ve çok pahalı keşke ona para vereçeğime bir ps3 yada ps4 alır bide bu fiyatlarda bir telefon güzel olrdu. Samsunglarda bir soyulma sorunu ve dandik ekran sorunu var. Ne zaman samsung görsem 1 haftalık yada 1 yıllık hep ekran pert. Bende telefonu düşürdün yumrukladım ama banamısın demiyor.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende Discovery 16 GB var ve gayet memnunum. 1 yıldır kullanıyorum. Çevremdeki kişilerde Elite Lite,2+,4G,2 mini var ve onlarda gayet memnun. Cihazın arızalı çıkması yada arızanlaması ya kullanıcı hatası yada rastlantıdır. Ben beyaz eşya servisinde çalıştım yeni makinelerin yangın çıkardığını gördüm. Başka bir marka düşünürsen Samsung ve Apple'dan uzak dur derim. İkiside tam kazıkçı ve Samsung'ların ekranları olsun kasaları olsun dandikler. Bir sürü pert Samsung gördüm ama hiç pert bir LG,HTC vs. görmedim.

ErcumentSolmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Alınabilir. Arada çıkan sorunlu cihaz olabilir. Şöyle anlatayım. 2013 yılında çıkmış bir model'de yaşanan sorun yüzünden firma suçlanamaz. Ona bakar isen ıphone 4s çekmiyordu. Anten yapısı hatalı tasarlanmıştı. Yıllarca samsung telefonların dış yüzleri soyuldu.

Güncelleme konusunda kendi çaplarında uğraşıyorlar. 2013 yılında çıkan modelin son güncellemesi bu sene verildi yani 2 yıl güncelleme geldi. Tamam sürüm yükseltmesi belli bir süre sonra gelmedi ama 4.2 sürümünde 4.4.2 sürümüne kadar getirmiş adamlar. Arada 2 android sürümü var. Bu durumda güncelleme düzgün ve gerektiği gibi verilmiş. Kimse vermedi diye mırın kırın etmesin.

Bak ben 4g modelini kullanıyorum. İlk seri cihazında dokunmatik sorunu vardı. Verdim sorgusuz direk değişti ekranı. Yani general mobile cihazlarda yeni çıkan cihazda ilk parti cihazı almadığın sürece sıkıntı yaşamazsın. İlk parti cihazlar çoktan tükendiğine göre gönlün rahat olsun.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
General Mobil' den kesinlikle uzak dur. İlk GMD serisini kullanmaktayım ve başıma gelmedi ama çoğu kişi soket sorunu ile karşılaşmıştı. Yeni telefonlarını bilmiyorum ama bence hiç alma. Bütçeni bilmiyorum ama başka telefonlara yönelmeni tavsiye ederim.
Dediğin sorun ilk partlarda oldu sadece. Bende kullanıyom ve telefon gerçekten çok güzel ve Samsung S6 veya İphone 6s e değişmem ki çünkü asıl onlar alınmayacak markalar. Alınacalak telefon markaları belli GM, LG, Sony. İlk üçte bunlar var gerisi hikaye. Ama param kıymetli telefona dünya kadar para verilmez diyorsan GM senin işini görür. Ama bence bu telefon bir efsane olmayı sonuna kadar hak ediyor. Ara yüzü falan çok güzel kullanışlı. Sistemi yeterli bir düzeyde eğer yüksek kalite oyun oynamıyorsan.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İlk part telefonlar deneme sürümü gibidirpiyasaya sürersin yorumları alır incelersin ve telefonun neyi hatalı ortaya çıkar ondan sonra hatası düzeltilenler piyasaya çıkar. O yüzden çıktığı gibi almayın bir cihazı çünkü üreticide ne ürettiğini fazla bilmez kullanılmadan :D

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Almanı tavsiye etmem. Bence kalitesi düşük bir cihaz.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Almanı tavsiye etmem. Bence kalitesi düşük bir cihaz.
Ben kullanıyom ve kalitesi düşük değil. Yere düştü merdivenlerden yuvarlandı ve şiddete maruz kaldı ve banamısın demiyor(şiddet oyuna yönelikti telefonda sıkıntı olduğundan değil) türkiyede f/p bir markadır General Mobile. Şuan en yeni telefonu Discovery Elite Plus olup teknolojiyi zerresine kadar kullanıp Samsung ve Apple'ın 3000-4000 tllik telefonunda olmayan herşeyi barındıyor sadece LG deki televizyon kumandası yok öteki herşey ve fazlası telefonda mevcut ve fiyatı 1300 TL olup yine bir f/p cihazdır. Samsung ve Apple aynısını yapsa fiyat 4000-7000 tl olurdu. Telefon çok ince ve hafif ince olduğu için zaten kumandayı koyamazlardı. Ekranı amoled olup full hd 5.2" süper bir telefon tek kelime ile.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ben kullanıyom ve kalitesi düşük değil. Yere düştü merdivenlerden yuvarlandı ve şiddete maruz kaldı ve banamısın demiyor(şiddet oyuna yönelikti telefonda sıkıntı olduğundan değil) türkiyede f/p bir markadır General Mobile. Şuan en yeni telefonu Discovery Elite Plus olup teknolojiyi zerresine kadar kullanıp Samsung ve Apple'ın 3000-4000 tllik telefonunda olmayan herşeyi barındıyor sadece LG deki televizyon kumandası yok öteki herşey ve fazlası telefonda mevcut ve fiyatı 1300 TL olup yine bir f/p cihazdır. Samsung ve Apple aynısını yapsa fiyat 4000-7000 tl olurdu. Telefon çok ince ve hafif ince olduğu için zaten kumandayı koyamazlardı. Ekranı amoled olup full hd 5.2" süper bir telefon tek kelime ile.

Ve bunların hepsi senin kişisel düşüncen.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
telpa çalışanı

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
General Mobile 4G mis gibi bir cihaz. Giriş seviyesi telefonların imparatoru. Gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bu telefonu Apple ile kıyaslayanların mantık yapısını anlayabilmeyi amaçlayan yeni bir araştırma yapılacak partner ülkeler ile. Araştırmanın sonucunu burada paylaşırım.

ErcumentSolmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Hiç bir androidi apple ile kıyaslamayın farklı dünyalar. Her yönü farklı. Bu cihaz genelinde konuşur isek fiyatına göre güzel cihaz. Güncelleme dert değil denir ise rakibi zenfone lazerdir. İsteyen istediğini alır. Bu kadar şişirmenin alemi yok

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Almayın , aldırmayın . General Mobile çöpüne para vermeyin. Servis sorun , cihaz sorun , sorun sorun sorun... Hayrını en fazla 3 ay görürsünüz...

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Herkese merhaba 1 haftadir dusunuyorum sizce general mobile g4 (android one) almalimiyim ve iyi yonleri nelerdir
kardeş ben kullanıyorum ve çokta memnunum android 6.0 kullanıyorum bence kısaca söyleyim 700 tl ye alınabilecek en iyi cihaz açık ve net....

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
M2 note almak daha mantıklı.
[MENTION=472292]GM 4g AO[/MENTION].

Purki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu markayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Cok cabuk bozuluyor ısınma, donma, kendiliginden arama mesaj atma, şarjı 1 günü bile çıkartmıyor ben Gmd2 kullanıyorum 1 yıl oldu alali ama sarj sorunu var, donma ve hafiza sorunu, kamera da odaklanma sorunu var. Sakin almayin bu markada telefon ben cok pişmanım aldığıma. Sakın almayin. (Başlarda iyiydi sonra işler degisti...) 😢😢