General mobile 5g batarya sorunu

Constantine23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bi hafta olmadı kullanıyorum telefonu ve ben aşırı aktif kullandığım için telefon 4 saat bile dayanmıyor. Ki fazla kullanmıyorum şarjı götürsün diye yine bitiyor. Yani 3100 lük bi batarya bu olmamalı bence. Sorum şu bu yazılımsal sorun mu eğer öyleyse ne yapabilirim ??

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Batarya öyle dengesiz hiçbir sorun yok. Ekran ışığı en çok tüketen kalemlerden birisi daha sonra da telefon ya uykuya geçmiyor ya bir uygulama arka planda yaldır yaldır şarj tüketir.

Diğer forumlarda 6 saat ekran süreleri alanlar var ama nasıl aldıklarına dair hiçbir fikrim yok.

Batarya genel olarak 3 saat ekran süresi görüyorsa normal altına düşüyorsa telefonun uykuya geçmesinde bir sorun var demektir.

Benim de memnun olmadığım iki sorundan birisi bu batarya sorunu bir diğeri de kulaklık sıkıntısı. Hele ki son zamanda telefona kulaklık taktığım zaman temelli kafayı yiyor ayar oluyorum, bataryaya alıştım.

iPhone'un gözünü seveyim bu telefon sözüm ona saf android günde iki defa şarja alıştırdı beni. 2650mah bataryalı Samsung bundan uzun gidiyordu...