General Mobile 5 Plus alınır mı?

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
General mobile çıkarmış olduğu yeni cihaz bana göre iyi ve yeterli geldi. Arkadaşlar demek istediğim şuanki cihazım 4.5G desteklemiyor bu cihaz yeterli imkanı sunar mı bana sizin bu konu hakkındaki yorumunuz nedir?
Özellikleri tatminkar hatta A9 işlemcisi sanırım snapdragon 617 kullanıyor.

Bu arada forumda yeniyim eksik kusur hatam olursa dile getirirseniz ilk defa forumda yer alıyorum da.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
General mobile çıkarmış olduğu yeni cihaz bana göre iyi ve yeterli geldi. Arkadaşlar demek istediğim şuanki cihazım 4.5G desteklemiyor bu cihaz yeterli imkanı sunar mı bana sizin bu konu hakkındaki yorumunuz nedir?
Özellikleri tatminkar hatta A9 işlemcisi sanırım snapdragon 617 kullanıyor.

Bu arada forumda yeniyim eksik kusur hatam olursa dile getirirseniz ilk defa forumda yer alıyorum da.

Merhaba,

General mobile 5 plus modeli 1000 tl bandında çok iyi donanım özellikleri sunuyor. Cihazın işlemcisini zaten aşağı yukarı tanıyoruz. Asıl beklediğimiz kamera performansı. o konuda da başarılı sonuçlar verirse kesinlikle hiç düşünmeden alın. Ayrıca 1000 tl bandında sürekli güncel bir cihazınız olacak bunu da göz ardı etmeyin. 4.5G bağlantı teknolojisi hakkında bu cihaz ile ilgili bir sorun yaşamazsınız. Çünkü cihaz cat7 sınıfı modem kullanıyor. Ayrıca usb type-c ve hızlı şarj 3.0 ile çok daha hızlı şarj olacak. Kasa çerçevelerinin aluminyum olmasıda kaliteyi arttıran önemli etkenlerden biri.

General mobile 5 plus 1000 tl bandında tavsiye ettiğim ürünlerden biri.