General Mobile 4G vs HTC ONE M8 ? Sizce hangisi ?

Turgay Oyman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar bi arkadaşımda başlıkta belirttiğim telefonlar mevcut, sizce hangisini alayım ?

Kriterlerim
1-Kamera iyi olacak
2-Asla donma kasma yapmiyacak
3-Bana sorun çıkartmiyacak.,
4-Oyun olarak clash of clans oynuyorum sadece donma kasma yapmiyacak.
5- Sarjı gün içinde garanti 10 saat gidecek.

General Mobile 4G : 450 TL
HTC ONE M8 : 650 TL

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Hocam M8 Arkadaşın dediği gibi Amiral Gemisi idi 2 sene önce. 4G M7 den bile zayıf şu durumda. GPU CPU Ses çıkışı kamera vs.

Taksitli alın mesela . Telpa kampanya yaptı. 6 Takait 0 vade farkı ile GM 5 Plus alabilirsiniz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kesinlikle ve kesinlikle M8
M8 zamanında note 4 6 plus lg g3 gibi amiral gemilerine rakip olarak çıktı 4gyi silindir gibi ezer geçer her konuda

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
m8 hala alınabilir bir cihaz 650 lira da verilir bana göre 1500 lira da.

Turgay Oyman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
M8 Aldım bakalım kullanayım görüşlerimi aktarırım buraya

Turgay Oyman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Teşekkür ederim fakat şuanda bir problemle karşılaştım telefon bazen sim kart okuyor bazen okumuyor ilk başta okumuştu fakat şimdi birden bire telefonu açtığımda şebekenin olmadıgını fark ettim sonra baktımki sim kartı okumamış söktüm tekrar taktım okumadı yinede bunun çözümü nedir ?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Teşekkür ederim fakat şuanda bir problemle karşılaştım telefon bazen sim kart okuyor bazen okumuyor ilk başta okumuştu fakat şimdi birden bire telefonu açtığımda şebekenin olmadıgını fark ettim sonra baktımki sim kartı okumamış söktüm tekrar taktım okumadı yinede bunun çözümü nedir ?

Sim kartınız kesik ise kesinlikle problem ondan. Değilse ne yazdığını buraya yazın
yardımcı olalım.

telefonlar orjinal de şebeke modu otomatik olur. Bulunduğunuz bölgede 3G çekmiyor ise ya da 4.5g O zaman servis yok yazar. Ne yazdığı önemli

Turgay Oyman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Sim kartınız kesik ise kesinlikle problem ondan. Değilse ne yazdığını buraya yazın
yardımcı olalım.

telefonlar orjinal de şebeke modu otomatik olur. Bulunduğunuz bölgede 3G çekmiyor ise ya da 4.5g O zaman servis yok yazar. Ne yazdığı önemli
Sim kartım kesik evet üstündede biraz hasar var ama bir kaç telefon daha var evde onlara taktığımda oluyor bir sorun yaşamıyorum fakat buna taktıgım zaman olmuyo pim kodu gireceğim yer bile gelmiyor.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Sim kartım kesik evet üstündede biraz hasar var ama bir kaç telefon daha var evde onlara taktığımda oluyor bir sorun yaşamıyorum fakat buna taktıgım zaman olmuyo pim kodu gireceğim yer bile gelmiyor.

Öyle olması birşey idade etmez. Sim kart değişecek. Sorun çözülecektir.