General Mobile 4G root atamıyorum.

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ne yolu denediysem olmadı önce KingRoot ardından Wondershare programı ile PC üzerinden denedim fakat yine olmadı.

Sürüm : Android 5.1.1 güncellemeler yüklü.

Yardım ederseniz sevinirim.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
telefonun geliştirici seçeneklerini açtın mı? ayrıca telefonun kendi tarayıcısına ''mgyun'' yaz! çin menşei bir uygulama sayfası çıkacak sayfayı aç uygulamyı indir kur gerisini sonra anlatırım! hem sen o telefonu niye root'lamak istiyorsun ki yazılım olarak gayet iyidir?

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Rootsuz telefon kullanamıyorum pek bazı sistem uygulamalarını silmek ve bazı uygulamalarda satın alma hileleri için ihtiyacım var. Geliştirici seçenekleri açık zaten açık olmadan Wondershare root deneyemiyor. Dediklerinizi deniyorum fakat program pek güvenilir gelmedi. Telefonun stok romu yayınlanmadığı için biraz çekiniyorum bu cihazı desteklediğine emin misiniz?

Edit: Uygulamayı denedim maalesef işe yaramadı rootlayamıyor.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ne yolu denediysem olmadı önce KingRoot ardından Wondershare programı ile PC üzerinden denedim fakat yine olmadı.

Sürüm : Android 5.1.1 güncellemeler yüklü.

Yardım ederseniz sevinirim.
kardeş stock yazılımı neden root luyorsun bendede 4g var gerek duymadım ondan önce s4 kullandım onda rootlayıp herşeyi silmiştim bunda gerek yok yani,ayrıca gelen güncellemeleride alamazsın...