Soru Genel olarak konuşuyorum, tüm telefon operatörleri şebeke çekim gücünü max yapmalı.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Arkadaşlar tüm operatörler için konuşuyorum isim ayırt etmeden, tamam Turkcell bu işin piri ama tüm markalar bu çekim gücü şebeke işine acil bir çözüm getirmeli bakın tarifeler bu kadar fahiş fiyat tabiri caizse yerin 3 km altına gitsen yada yerin 3 km yukarısına nerede olursan ol ülkede maksimum şekilde çekmeli, bizim toprak alanımız Rusya Amerika Kanada vs değil sonuçta.

Ciddi ücretler ödeniyor ülkede tarifelere bari çok iyi çeksin operatörler.

Daha önce yeminle aklıma gelmedi depremden sonra geldi çekim gücünün depremde ne kadar gereği var bilmiyorum ama genel olarak söylüyorum.

5g de gelecekse gelmeli ve çekim gücü artmalı bunu devlet mi yapıyor operatörler mi bilmiyorum ama acil yapılmalı

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Son zamanlarda şu çekim olayı can sıkıyor diyebiliriz ciddi şekilde. Bahçe katındayım öyle izbe bir yerde de oturmuyorum fakat, 4.5G'den tam olarak verim alabildiğimi söyleyemeyeceğim. Evin içerisinde kendi modemimden bağlanmaya çalışıyorum sürekli olarak mobil veri stabil olmadığı için.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Son zamanlarda şu çekim olayı can sıkıyor diyebiliriz ciddi şekilde. Bahçe katındayım öyle izbe bir yerde de oturmuyorum fakat, 4.5G'den tam olarak verim alabildiğimi söyleyemeyeceğim. Evin içerisinde kendi modemimden bağlanmaya çalışıyorum sürekli olarak mobil veri stabil olmadığı için.
Şuan zamanı değil ama yaralar sarılınca acil el atmalılar ciddi bir durum