Genel Kullanım İçin Leptop Arıyorum

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba 2000 de aldrığım Masaüstü bilgisayarımın Ram'ını yakmam sebebiyle ve yaşlandığı için de tekrar Ram almak istememden dolayı, bir Leptop alma ihtiyacı oluştu.

Çok fazla oyun bağımlısı değilim, oynayacağım tek oyun world of warcraft olur.

Kullanacağım programlar; Photoshop.
Bunların haricinde internet zaten :)
Alacağım makinanın hızlı olması önemli benim için pencereler arası geçişleri çok iyi olmalı. Takılma, yavaşlama durumu yaşamak istemiyorum ve win8 orjinal kurulu gelmesini istiyorum. Malum ihtiyar makina çok başımı ağrımıştı zamanında ve donam kasılma olayından bıkmıştım.

Gelelim bütçeye: Max 1.300' e çıkabiliyorum. Casper, samsung, asus benim daha önce kullandığım markalar olduğu için bu markadan olursa sevinirim.

Bide gidip magazadan kendim almak istiyorum, daha önce kargo alışverişi yapmadım yapmakta istemiyorum direkt kendim gidip alcam.

Özelliği iyi ve benim bütçeme uygun önerilerinizi bekliyorum, şuan araştırma içerisindeyim.

Min özelliklerim;
1 gb akran kartı NVIDIA GeForce
4 gb ram
2.3 intel i5 işlemci
750 hdd
araştırmaya devam ediyorum önerilerinizi esirgemeyin.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sanırım 2.500 TL nin altındaki makinalar çöp konumunda oluyor, ucuz ama iyi özellikli makina bulamadım :D
Bütçeyi yükseltsem bu kez de daha iyisine gözüm kaçıyor :D

crazy55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lenovo z500 bak 8gb ram 1tb hardisk i5 işlemcili 740m ekran kartlı olan. :)

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Lenova v 580c modelini öneririm benzer ihtiyaçları doğrultusunda arkadaşa aldık gayet memnun..

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O kadar döndüm dolaştım baktım, macbook pro MD101TU/a modelinde karar kıldım. Yeni modellerle bu modelin fiyatında düşüş olmuş.

Alınır mı sizce nasıl olur bu cihaz ?