Gençlerbirliği 1-0 Beşiktaş -Video, Maçın Özeti, Golü | 27 Aralık 2013 Cuma

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş ligin ilk yarısını mağlubiyetle kapattı. Başkent deplasmanında Mehmet Özdilek'in çalıştırdığı Gençlerbirliği ile karşılaşan siyah beyazlılar rakibine 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Maçın özetini izlemek için tıklayınız...

sinana001.jpg

Kartal bir var bir yok!

Başkent dolu tribünlere karşı oynanan maçta Beşiktaş maç boyunca oganize olmaktan çok zorlanırken, Gençlerbirliği ani ataklarla Beşiktaş kalesinde pozisyonlar üretti.

Karşılaşmada dakikalar 21'i gösterdiğinde sahneye çıkan Zec attığı şık golle takımını 1-0 öne geçirdi ve devreye de bu skorla gidildi.

İkinci yarıda Beşiktaş maça dengeyi getirmek için uğraşsa da Gençlerbirliği kalesinde önemli pozisyonlar bulamadı.

Buna karşın ev sahibi ekip ise özellikle Stancu ile çok net gol fırsatlarından yararlanamadı. Beşiktaş'ın son dakikalardaki baskısı da sonuç vermeyince sahadan galip ayrılan taraf 1-0'lık skorla gençlerbirliği oldu.

Bu sonucun ardından Gençlerbirliği puanını 21'e çıkarırken, Beşiktaş 29 puanda kaldı.

KAYNAK

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ya arkadaş ne güzel k.paşaya 4 tane itelemişler yensene şu gençleri kapatsana puan farkını bir daha nasıl bulacaksın bu fırsatları anlamıyorum anlamıyorum vallahı anlamıyorum ...

Reaksiyon puanı
10,327
üzülmeyin arkadaşlar, 2. cilik şansını henüz kaçırmadınız! :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ben zaten umudumu GS maçındaki olaylardan sonra gelen cezada kesmiştim bu sene için.
Ondan fazla dokanmıyor.. :thumbdown:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mehmet Özdilek beni ilk defa şaşırttı.