Genç Şarkıcının Yürek Burkan Sonu

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Albüm parası için tekstil fabrikasında işe başlayan genç solist, patronun otomobilini yıkarken elektrik akımına kapılarak can verdi.
110909-olen-sarkici.widec.jpg

DENİZLİ - İnternette popüler olan "Gitme" isimli şarkının solisti elektrik akımına kapılarak can verdi. "Gitme" isimli parçasıyla internette dinlenme rekorları kıran Grup Nara'nın, 28 yaşındaki solisti Denizlili Halil Erten, patronun otomobilini yıkarken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Sabah gazetesinin haberine göre, dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir tekstil firmasında çalışan Halil Erten, patronunun isteğiyle otomobilini yıkamak için aracı otoparka çekti. Aracı yıkamaya başlayan Erten, otoparkta kompresörlü su makinesinin kablosunun suya temas etmesiyle elektrik akımına kapılarak olay yerinde can Verdi.

CUMARTESİ GÜNÜ KONSERİ VARDI
Tekstil fabrikasında çalışan ve bir taraftan da müzikle uğraşarak geçimini sağlayan genç solist Halil Erten'in ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Denizli'de arkadaşlarıyla, 2006 yılında Grup Nara adıyla bir müzik grubu kuran Halil Erten "Gitme" parçasıyla da kısa süre içerisinde herkesin beğenisini toplamış, 'Gitme' parçası internette en çok dinlenen parça haline gelmişti.

Son olarak İstanbul'da bir albüm çıkartan Erten, Cumartesi günü memleketi Denizli'deki sevenleriyle buluşmak için konser verecekti. Cumartesi günü Belediye Sanat Merkezi'nde sevenleriyle buluşma hazırlığında olan Halil Erten'in ani ölümü, Denizli'deki sevenlerini yasa boğdu.

Kaynak

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Allah rahmet eylesin.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
ALLAH rahmet eyLesin,Hiç yoktan yoLunda öLmüş.

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
:(Allah rahmet eylesin

__L__

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ALLAH rahmet eyLesin,Hiç yoktan yoLunda öLmüş.

Kardeşimize Allahtan rahmet dilerim, lakin benim anlamadığım bu arkadaşımız yorumu olmuş. Öldükten sonra bişiyin yolunda olmanın ne anlamı var ki?? Ayrıca yaptığı işin yolunda olmak ona ne kazandırır ki?? Cuma namazını kılarken mi ölmüş?? Orucunu tutarken mi ölmüş?? Hac yaparken mi ölmüş?? Müzik yapıcam diye araba yıkarken ölmüş, ne yani, neyin yolunda ölmüş. Sırf yorum olsun diye saçma sapan bi yorumda bulunmuşsun!! Gereksiz!!

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Allah rahmet eylesin. Halil Erten anısına...

[video=youtube;9CXoe6yEuPk]http://www.youtube.com/watch?v=9CXoe6yEuPk[/video]

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşa Yüce Allah'tan rahmet dilerim. Şarkısı güzel ve dinlenmeğe değer.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Kardeşimize Allahtan rahmet dilerim, lakin benim anlamadığım bu arkadaşımız yorumu olmuş. Öldükten sonra bişiyin yolunda olmanın ne anlamı var ki?? Ayrıca yaptığı işin yolunda olmak ona ne kazandırır ki?? Cuma namazını kılarken mi ölmüş?? Orucunu tutarken mi ölmüş?? Hac yaparken mi ölmüş?? Müzik yapıcam diye araba yıkarken ölmüş, ne yani, neyin yolunda ölmüş. Sırf yorum olsun diye saçma sapan bi yorumda bulunmuşsun!! Gereksiz!!
İLLa Dini bi görev uğruna mı öLmesi mi Lazım ? Ben adama o tür bi yakıştırma da bulunmadım (Dini olarak) göre ,Amacına doğru giderken ölmüş işte. Bir karınca hikayesi vardı o akLıma geLdiği için yazdım bu yorumu bir de. Maksat mesaj olsun evet.