- Reaksiyon puanı
- 5,095
Arkadaşlar telefondan yazıyorum yanlış yazabilirim pakette 10gb + sınırsız discord WhatsApp pubg mobile zula mobile Twitch ve TFT var 750 dk 250 sms alınır mı
Kaç TLArkadaşlar telefondan yazıyorum yanlış yazabilirim pakette 10gb + sınırsız discord WhatsApp pubg mobile zula mobile Twitch ve TFT var 750 dk 250 sms alınır mı
30Kaç TL
Taahutlu parasidir diye düşünüyorum, birkere alicaksin 1 sene kullanicaksin vaktin olduğu zaman diğer bayilerede bak belki daha iyisini bulursun, fiyatına göre iyi ama cayma olmuyor diye söyledim
Evet hocam zaten biz sürekli tarife değiştirmiyoruz sınırsız DC PM falan var diyeTaahutlu parasidir diye düşünüyorum, birkere alicaksin 1 sene kullanicaksin vaktin olduğu zaman diğer bayilerede bak belki daha iyisini bulursun, fiyatına göre iyi ama cayma olmuyor diye söyledim
Ne yalan söyleyeyim bu konu hakkında pek bilgi sahibi degilim, kendime hat aldıktan sonra piyasayi takip etmiyorum artik ama iyidir bence ya fiyat,bir kisiye göre baya yeterli bence.Evet hocam zaten biz sürekli tarife değiştirmiyoruz sınırsız DC PM falan var diye
Faturasız Kolay Paketler burada bakarsınız
Diğer yerlerde 10gb 40 TL 50tl bu tarifede 25gb yanına sınırsız bir sürü şey var WhatsApp ta arama ve görüntülü konuşma dahilNe yalan söyleyeyim bu konu hakkında pek bilgi sahibi degilim, kendime hat aldıktan sonra piyasayi takip etmiyorum artik ama iyidir bence ya fiyat,bir kisiye göre baya yeterli bence.
O ek paketler olmadan bile 10 gb yi bitiremessin , 40-50 tl ise fiyat ortalamalari al benceDiğer yerlerde 10gb 40 TL 50tl bu tarifede 10gb yanına sınırsız bir sürü şey var WhatsApp ta arama ve görüntülü konuşma dahil