Gen:trojan.heur virüsü nasıl silinir?

virüsüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
evet arkadaşlar bu çakal virüs bana bulaşmış windows system32 idi orda bulaştığı dosyayı sildim bu seferde C:/system volume information dosyalarının içine atladı . internete biraz araştırdım ancak system volumede defalarca silinmesine rağmen geri türüyormuş bu meret. şimdi bu gen heur virüsünü kalıcı olarak nasıl silerim ?
virüstotalde tarattım sonucları https://www.virustotal.com/file/089...e30dd77022d86bfe7aa88e77/analysis/1341837310/

virüsüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
evet abiler koskoca forumda kimse bilmiyormu bu işin nasıl çözüleceğini ?

virüsüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
combofix le tarat.norman cleaner a olabilir ,superantispyware portable da olabilir.bunlar iş görür
sayın cipro06 cevabınız için teşekkür ederim önerinizi en kısa zamanda deneyeceğim umarım combofix bulur.
antivirda şuan karantinada aslında bir kaç kere mail ile antivir laboravutarına yolladım onlar pozitif false dediler ancak virüstoteldede taratınca gördüğünüz gibi bitdefender fsecure ve gdata trojan diyor. virüs olsa sallamamda trojan olunca insanın beyni kurcalanıyor tabi.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sayın cipro06 cevabınız için teşekkür ederim önerinizi en kısa zamanda deneyeceğim umarım combofix bulur.
antivirda şuan karantinada aslında bir kaç kere mail ile antivir laboravutarına yolladım onlar pozitif false dediler ancak virüstoteldede taratınca gördüğünüz gibi bitdefender fsecure ve gdata trojan diyor. virüs olsa sallamamda trojan olunca insanın beyni kurcalanıyor tabi.
bunların üçüde çözer olayı hangisi ile yaparsan yap ama combofix 15-20 dakka sürer.diğerleri en az 1 saat civarı sürer.yanlız unutmadan combofix kullanırken antivirüs programını kapat çakışmasın

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
sitem geri yüklemeyi kapat , combofix ile güvenli modda tarat

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Sistem geri yükleme kapatılmamalı. Sistemde bir sorun olduğunda geri yükleme noktalarına ihtiyaç olabilir.