Gemi Adamı Yetiştirme Kursu Arıyorum.Bilen varmı?

troyaonline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.İşinin ehli,yamuk yapmayan(dolandırmayan),yarı yolda bırakmayan,güvenilir,sektörde köklü geçmişi olan gemi adamı yetiştirme kursu arıyorum.Tercih ettiğim iller Tekirdağ,Kırklareli,Çanakkale,Bursa,Yalova,İzmir,İstanbul'dur.Kurs türleri ve ücretleri nelerdir?Eğitim kaç gün sürüyor?Araştırmalarımda yeni başlıcaklar için karşıma kamarot ve gemi adamı çıkıyor lakin mevzuyu yerinde çalışmış,işi görmüş,neyin ne olduğunu bilenlerden öğrenmek isterim.İnternette bilmeyende yorum yapabiliyor maalesef.Ayrıca gemi adamı denmesinde bahsedilmek istenen gemicimidir?Kamarot ile gemi adamı arasında genel olarak farklar nelerdir?Hangisinin işi kolay,hangisininkide zordur?Maaşlardan ve terfi işlerinden bahsedermisiniz?Bazı şirketler galiba kurstan sonra işte veriyorlarmış.Hangi şirketler sektörde sağlamdır,hangileri personel alımı yapıyor,tavsiye edilen şirketler hangileridir,hangileri sektör devamlı iş yapıyorlar ve ülke genelinde ve sektörde itibar sahibidirler? Bahsetmiş olduğum konular hakkında bilgisi olanlar varsa,yardımcı olabilirlermi?

Kısacası,nedir?ne değildir?açıklarmısınız?