Gelir Arttırma

enesergel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılmanın mutluluğu içindeyim Hakkı Abi'ye burdan selam gönderiyorum :) Arkadaşlar ben uluslararası ilişkiler öğrencisiyim ve derste öğrendiklerimi falan yazıya döktüğüm bir blog açtım ( www.analizgenc.com ) bu arada tıklarsanız sevinirim. Bir süre sonra siteye reklam aldım ve 1 kuruş kazansam da mutlu oldum. Dün bugündür site en fazla 7-9 kuruş, en az 1-2 kuruş kazanıyor. Bunu arttırmam için görüntülenme arttırma dışında bir yöntem var mı?

sametsale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Hocam seo uyumlu makaleler paylaştıkça ziyaretçiler artacaktır. Ancak önerim footer'da bulunan reklam tıklamaya yönlendirici yazmayı kaldırmanız. Google bu tür tıklanmaya teşvik edici yazıya bulundurmanız durumunda fark edilirse Adsense hesabınızı kapatabiliyor.

Bol kazançlar :)

enesergel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hocam seo uyumlu makaleler paylaştıkça ziyaretçiler artacaktır. Ancak önerim footer'da bulunan reklam tıklamaya yönlendirici yazmayı kaldırmanız. Google bu tür tıklanmaya teşvik edici yazıya bulundurmanız durumunda fark edilirse Adsense hesabınızı kapatabiliyor.

Bol kazançlar :)

Tamamdır hocam kaldırıyorum haklısın, teşekkür ederim