Gelin Sahura Kadar Sohbet Edelim

Reaksiyon puanı
63
canım sıkıldı gelin pc laptop eğitim sosyal medya para psikiloji ne varsa konuşalım

Reaksiyon puanı
63
yaş kaç okul bölüm nedir ?
biraz küçüğüm hayatın acı gerçekleriyle karşılaşmak için galiba ama ben şuan olduğum yaşdan çok memnunum 14 15 yaşındayım lise 1 deyim uzaktan eğitimde biraz okul kötü geçti ama düzelticez inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaş kaç okul bölüm nedir ?
sizin yaş kaç ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

size yaşadığım bir olayı anlatıcam babam bana laptop almıştı sistemi çok düşük bir laptop hep kendime benim neden böyle bir laptopum var herkesin çok güzel pc leri var benim neden yok diye söyleniyordum sonra yanlışıkla laptopa japon damladı onu çıkratmaya uğraşırken laptop çizildi sonra daha çok üzüldüm sosyal medyada renkli pcler görünce daha çok üzülüyordum fakat o gün gelene kadar çevreme baktım okuldaki arkadaşlarıma baktım onların bırak güzel bir laptopu laptopları pc leri yoktu telefonalrı bile çok eskiydi hatta bazıların hiç yoktu sonra allahım sen beni affet dedim şükretmediğim için o zamanlar beni bir telefonum yoktu vardı ama çalışmıyordu o akşam bana babam hayal ettiğim bir telefonu almıştı benim öyle iphone merağım yoktu hayal ettiğim telefon poco x3 dü 120hz yi merak ediyordum telefonu daha önce denedeğimde çok sevmiştim ama fiyatına baktığımda bunu alamıcağım aklıma gelmişti ama o akşam babam bana en sevdiğin telefon ne diye sordu ben de poco x3 dedim ve bana alacı aklımdan geçmemişti o akşam babam bana o telefonu almıştı çok sevinmiştim ve aklıma şu sözü getirdim ne halde olursan ol nasıl olursan ol kötü ol iyi ol allaha şükret ve bu söz zorda kaldığımda bunu aklıma getiriyorum

Son düzenleme: