Gelen spamlarla alakalı

Enis Kurtay

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merhaba dostlar.
Benim kendi kişisel web sitem var eniskurtayyilmaz.com adından. Bununda bir mail adresi var eniskurtay@eniskurtayyilmaz.com diye. Outlook kullanarak hesabıma ulaşıyorum yalnız şöyle bir sorun var. Her gün en az 50 tane spam geliyor ve hepsinle ilgilenmekten sıkıldım. Bunun için bir çözümünüz var mı dostlar, bunları tek tek görmek istemiyorum, engellensin ve otomatik silinsin istiyorum ?

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Mail adresini forumlarda açık açık yazarsan spam toplayanlar alır ve spam gelmesi kaçınılmaz olur. Herhangi bir şansın yok istemediklerini spam olarak belirtirsin belirli süre sonra hepsi spam klasörüne düşer.

Enis Kurtay

Asistan
Reaksiyon puanı
8
İlk açtığım zamanlarda 6-7 ay boyunca internette hiç paylaşmadım bu eposta adresini. Ona rağmen geliyordu hep, bu neden peki ?

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
antispam modülü olan internet securityler var. onlardan birini kullanabilirsin. Eset smart security, kis 2010 vs.

Enis Kurtay

Asistan
Reaksiyon puanı
8
antispam modülü olan internet securityler var. onlardan birini kullanabilirsin. Eset smart security, kis 2010 vs.

Kis 2010 var dostum. Yalnız o sadece spam damgası koyuyor, silmiyor. Silse çok mutlu olacağım ama :wink:Ayarını sanırım yapamadım