Gelecekte Ne Gibi Uygulamalar Olursa Sizin Kendi Hayatınız Içindeki Bazı Sorunlar Artık Kalkmış Ve Hayatınızı Kolaylaştırmış Olur?

Reaksiyon puanı
0
Sizde ne gibi şeyler olmasını isterdiniz ama mutlaka bir telefon uygulaması veya internet sayfası olmak zorunda değil hayatınızı kolaylaştırabilecek her şey bu konuya örnek verilebilir. (tabi telefon uygulaması veya internet sayfası da olabilir burada hayatınızı kolaylaştırabilecek her şeyden bahsediyoruz)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
Aslında şöyle bi uygulama ya da sistem olabilir diye düşündüm geçen telefonumu düşürmüşüm bütün banka uygulamaları içinde korktum bi an bulamazsam telefonu eline geçirennşifre unuttum seçeneğiyle ben bir sürü banka uygulamamı kartımı vs bankaları tek tek arayıp iptal edene kadar ele geçirmiş olur mesela bu gibi acil durumlarda hesaplarınıza erişecek bi güvenlik uygulaması olsa ve hepsini sizin komutunuzla aynı anda bloke etse kartlar hesaplar vs. Tabi daha önceden oralara girip hesaplarınızı tanımlıcaksınız falan ?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Teknoloji üzerine şu gayet hoş olabilirdi:

Sevdiğim benim içimde, ben onun içinde olayım, birbirimize içten, taa en derinden, kalpten seslenebilelim ve ikimiz haricinde kimse bizim konuştuklarımızı bilmesin :)

İleride böyle hizmetlerin olacağından adım kadar da eminim :)

Reaksiyon puanı
0
Aslında şöyle bi uygulama ya da sistem olabilir diye düşündüm geçen telefonumu düşürmüşüm bütün banka uygulamaları içinde korktum bi an bulamazsam telefonu eline geçirennşifre unuttum seçeneğiyle ben bir sürü banka uygulamamı kartımı vs bankaları tek tek arayıp iptal edene kadar ele geçirmiş olur mesela bu gibi acil durumlarda hesaplarınıza erişecek bi güvenlik uygulaması olsa ve hepsini sizin komutunuzla aynı anda bloke etse kartlar hesaplar vs. Tabi daha önceden oralara girip hesaplarınızı tanımlıcaksınız falan ?
Çok mantıklı aslında