Gelecekte ekran kartım sorun yapar mı?

melih151

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben bi sistem topladım amd fx 6100 ekran kar tı hd 7850 oc 8 gb ram ilerde belki cf yaparım kartı ama biraz korkuyorum crysis 3 gta 5 falan çıkacak ultrada sistemim yetersiz fln kalır diye sizce daha para biriktirip daha yüksek bir kart mı alıyım cevaplarınızı bekliyorum

sevenyears

Asistan
Reaksiyon puanı
2
dostum bende 6950 var banamısın demiyor bf3 mw2 metro ultrada sıkıntısız oynadım.sana tavsiyem hdd değil ssd alman..asıl verimi ozaman alırsın ram e para yatırma..

melih151

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
YA bazı konularda amaç oyun oynamaksa ssd alma demişlee çok gerekli ve işe yarıyor mu ki?

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle oyun dendimi ekran kartı 1. sırada gelir sonra diğer parçalar önemlidir.Ama ssd alırsan oyunu load etme zamanın düşecek ve ekran kartına ulaşan görüntü dosyalarının ulaşma zamanı da düşecektir kısaca ortalama bir ekran kartı+ssd yüksek bir ekran kartı+hdd ye bedeldir
örneğin 6850+ssd 7850+hdd ile aynı performansı verir ama 7990 bir ekran kartı olsaydı hdd de taksan ssd de taksat çok bişe farketmez çünkü 7990 tam bir oyun canavarı ve canavarların başka birşeye ihtiyacı olmaz :) ama bu demek değil ki sen git 7990 al ve 8mb bi hdd ile besle en az 64mb önbelllekli bir hdd olmalı ssd ye paran yetmiyorsa

melih151

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya biraz bütçeyi zorlayıp hd. 7950 mi alayım yoksa gereksiz mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eger GTA5 icin yatirim yapiyorsan bosuna yapma. Oyunun bilgisayar icin optimize etmedikleriin cümle alem biliyor, ve yine ayni GTA4 gibi sistemi gereksiz yere kasan bir oyun olacaktir kendisi. Benim sahsi tavsiyem: Birak oyun ciksin sen al ve ilk önce dene. Sonra baktin olmuyor yine alirsin kartini. Acele etme parana yazik olur.