Gelecek sizce nasıl olacak ?

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Bence Çin ve Rusya birleşip ABD ye kafa tutacak.Her ülkeye taraf seçmeleri için şans verilecek.Devletler herkese bilekli dağıtacak.Bilekliklerin çıkarılması yasak olacak.Çıkardığınız an mapusa düşeceksiniz.Savaşta Tüm ülkeler Milyarlarca kayıp verecek.Çin savaşı kazanınca Rusyayı sırtından vuracak.Rusya hükümeti ve ABD düşecek.Çin insanları sahiplenecek.İSteyen bazı ülkeler Çin den ayrılabilecek.Ama Çine vergi ödeyecekler.Çin in nüfusu azaldığı için istedikleri kadar çocuk yapabilecekler :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Bence Çin ve Rusya birleşip ABD ye kafa tutacak.Her ülkeye taraf seçmeleri için şans verilecek.Devletler herkese bilekli dağıtacak.Bilekliklerin çıkarılması yasak olacak.Çıkardığınız an mapusa düşeceksiniz.Savaşta Tüm ülkeler Milyarlarca kayıp verecek.Çin savaşı kazanınca Rusyayı sırtından vuracak.Rusya hükümeti ve ABD düşecek.Çin insanları sahiplenecek.İSteyen bazı ülkeler Çin den ayrılabilecek.Ama Çine vergi ödeyecekler.Çin in nüfusu azaldığı için istedikleri kadar çocuk yapabilecekler :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:
sonda haykırdım ???

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Ben aklıma geldikçe gülüyorum.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Başlığı biraz ciddiye alıp yorum yapacak olursak 2 farklı senaryo bizleri bekliyor.
Fakat her halükarda beklediğimizin çok ötesinde ya da gerisinde olacağı kesin.

bkz. Black Mirror.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
İnsanların kafasına çip yerleştirilecek telefona ihtiyaç kalmayacak.
Görüntüleri gözümüzde 3d görüp kulaklarımızda müzik dinleyeceğiz. Hatta sinir sistemimize müdaheleler bile edilecek o görüntülerde bize dokunan olunca hissedeceğiz.

Direk canlı telefon bağlantısını 3d olarak kurabileceğiz beynimizde.
Sonradan kriz olunca iletişime zam yapılacak gümük vergileri yükselecek işsizlik olacak üretim duracak. Dışa bağımlılık artacak

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Tek bir devlet altında insanlar birleşmek zorunda kalacak. Millet vb. Kavramlar yok olacak. Çip konusu ise şaka gibi görünse de olabilirdi yüksek.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Nasıl olur bilmem ama şu yılları çok arayacağız ondan eminim gelecek heyecan verici diyordu Vodafone reklamlarda bence dehşet verici.