Gelecek Kaygısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Niko4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
Yaş 17 . Gelecek kaygım var . Zaman zaman siyasete karıştım devlete karşı yorumlar yaptım . Yarın bir gün devlet işi için başvurduğumda ( polis diyelim ) yaptığım yorumları bana gösterdiklerinde ne yapacağım diye düşünüyorum .

UmutsuzAdam

Profesör
Reaksiyon puanı
1,031
hemşirelik kazanamazsam bende pmyo başvurucam (polis) merak etme polislikte ve ya devlette o kadar güvenlik soruşturması olmuyor. ancak msü veya subaylık sınavları için bişi diyemem iliğine kadar bakılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

karakolda veya hastanede bi kaydın yoksa polislik veya devlet memurluğunda sıkntı olmaz

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
hemşirelik kazanamazsam bende pmyo başvurucam (polis) merak etme polislikte ve ya devlette o kadar güvenlik soruşturması olmuyor. ancak msü veya subaylık sınavları için bişi diyemem iliğine kadar bakılıyor

karakolda veya hastanede bi kaydın yoksa polislik veya devlet memurluğunda sıkntı olmaz
başvurduğum yer türkçesinde Devlet Güvenlik servisi olarak geçiyor . Yani nasıl desem üst röl gibi bir şey

Kısaca anlatsam mesala polisin biri neden maske takmıyosun dediğinde çalıştığın yeri söylersen polis işe bulaşmamak için ordan uzaklaşır

Son düzenleme:

UmutsuzAdam

Profesör
Reaksiyon puanı
1,031
başvurduğum yer türkçesinde Devlet Güvenlik servisi olarak geçiyor . Yani nasıl desem üst röl gibi bir şey

Kısaca anlatsam mesala polisin biri neden maske takmıyosun dediğinde çalıştığın yeri söylersen polis işe bulaşmamak için ordan uzaklaşır
büyük ihtimla sıkıntı çıkar ama bilmiyorum es geçebilirler çok ağır değilse