Geleceğimiz Kimlerin Elinde!

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
ayyy evet yaaa yazık bu hükümetee hep onu kötülüyorlar gıcık oluyorummm tayyibim benim ne güzelde işini yapıyor ne var yaahuuu azıcık o da satsın onunda karnı doysunnn nolcak canım tayyibim sat gülümmm yiyin içinnn afiyet olsunnn kıyamam ben sizeeeee %( %( %( %( %( %( %(

?Handsome?

Doçent
Reaksiyon puanı
0
PcMaSTeR dedi ki:
Anayasaya Dokunulamaz Diye Bir Anlayış nasıl olabilir? Bu Gün Yasalarda, Toplumun Yaşamını Etkileyen Her türlü madde değiştirilebilir niteliktedir, Eğer Öyle olmasa Anayasa Kendini Yenileyemez Çağdaş Bir Anayasa olamaz. Bu Güne Kadar Kaç Sefer Anayasa değişikliği Yaşandı.

Saydığın Tüm Tüketim Malzemelerinin Fiyatları Bilinçli ve Kasıtlı Olarak Yukarı Çekilmektedir Bazı Kurum ve Kuruluşlar tarafından. Sebebi İse bariz ortada, Hükümet ile Demokratik Yollardan Başa Çıkamayanlar Geçmişte Malum bir Şahsın Yaptığı Gibi Spekülatif İşler yaparak Hükümeti Yıpratma İçerisine girmişlerdir. Bu Kuruluşların İsimlerini burada yazmam doğru olmaz, İstersen Ö.m'den gönderebilirim. Lütfen Yazmadan Önce Fiyat artışlarının Sebeplerini ve Kimler tarafından yapıldığını araştırınız.
tabi burda laf yarıştırması yapmıcam anayasa değişikliği dediğiniz gibi yapılır topluma göre kişilerin istegine bağlı olarak değil bıraksalar şeriatla yönetecekler memleketi nasıl anayasa yeniliği bu neyse kardeş ne senin görüşün nede benim görüşüm değişir anca birbirimizi yeriz hiç önemli değil herkese iyi akşamlar ben kaçtım

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Açtığım konunun içeriğine bakın lütfen ...Kiminiz kaynak istemiş (orada yazıyor) kiminiz büyük harflerle yazılması nedeniyle kilit istemiş!
Ne yazıkki içeriğe bakmadan laf yapıyor bazılarımız...
Kilit istemek ya da kaynak istemek gerçeketen çok kolay ve basit...Ben bu konuyu açarak bazı gerçek verilerin neler olduğunu paylaşmak istedim.
İstediğiniz bir kilit olsun ... ;)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
erdem67tr dedi ki:
Arkdaşlar bu haberlerin bir çoğunun kurumlarının devirlerinden tutun gerçek sahiplerinini kim olduğu ile ilgili yapılan açıklama ve beyan tamamen yalandır.

Ayrıca Ne var ki insanların aklını çelmek için toplumun güvenini kazanmış TMMOB- Çevre Mühendisileri odasının ismini kullanmaktadırlar.

http://www.cmo.org.tr/kduyuru.php?bid=345

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
muhalefet yapmış, kilit vurulsun. :}

erdem67tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buraya kadar zaten yorumları beraber okuduk...
Ayrıca ilgili kurumun dolaşan mail zinciri ile ilgisi olmadığını gösterir linki vermiştim tekrar vermekte fayda var. http://www.cmo.org.tr/kduyuru.php?bid=345

Ama siz habera bakın....

Bor İşletme Müdürlüğü'ndeki İhalelerde Yolsuzluk Yapıldığı Gerekçesiyle CHP İlçe Başkanı ile Birlikte 6 Kişi Tutuklandı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı'nın Bigadiç ilçesindeki Bor İşletme Müdürlüğü'ndeki ihalelerde yolsuzluk yapıldığı gerekçesiyle gerçekleştirdiği operasyonda, aralarında CHP ilçe başkanı ile bor işletmesinin muhasebe müdürünün de bulunduğu 6 kişi tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, 3 aylık takip neticesinde gerçekleşen operasyonda, aralarında 3 kamu görevlisi ile CHP Bigadiç İlçe Başkanı T.Y.'nin de yer aldığı toplam 23 kişi yakalanarak gözaltına alınmış, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü'ndeki ihalelerde usulsüzlük yapıldığı, ihalelere fesat karıştırıldığı tespitini yapan İl Jandarma KOM Şubesi ekiplerinin İstihbarat Şube ve Bigadiç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle birlikte gerçekleştirdiği operasyonda, Bigadiçli işadamı M.A.'nın liderliğini yaptığı belirtilen suç örgütü, tamamen deşifre edilerek çökertilmişti. Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü'ndeki temizlik, yemek ve benzeri hizmet alımlarıyla ilgili ihalelere fesat karıştırıldığını belirleyen jandarma ekipleri, bu ihalelerden birinin genel müdürlükte yapıldığını da belirledi.

Delillerin toplanmasının ardından gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda yakalanan 23 kişiden 21'i adli makamlara teslim edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından 12 şüpheli tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Gece geç saatlere kadar süren mahkemedeki işlemlerin sonunda suç örgütünün lideri konumunda olduğu ileri sürülen M.A. isimli işadamı ile CHP Bigadiç İlçe Başkanı T.Y. işadamı N.D., İstanbullu işadamı K.N.Ü., Bigadiç Bor İşletmesinin Muhasebe Müdürü İ.D., Bor İşletmesinin ihalelerden sorumlu laboratuar amiri M.Z. isimli 6 kişi tutuklandı. Diğer 6 kişinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi. Operasyonla ilgili firar halindeki 2 kişi hakkında da yakalama emri çıkarıldığı, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak