Geleceği yanlış bilen falcıya ceza!

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Geleceği yanlış bilen falcı ya da büyücülerin “geleceği” pek parlak olmayacak. Kehaneti yanlış çıkan kodesi boylayacak!

599737_detay.jpg

Romanya'da hükümet bir ay önce falcı ve büyücülere vergi zorunluluğu getirmişti. Uygulamaya tepki gösteren büyücüler, hükümeti “kara büyü” yapmakla tehdit etmişti.
Ancak bu tehdit işe yaramadı! Yeni yasa teklifine göre, kehanetleri doğru çıkmayan falcılar para cezasına çarptırılacak ya da hapse atılacak.
“Falcıların kraliçesi” Bratara Buzea, “Bu yasanın geçmemesi için son nefesime kadar mücadele edeceğim” dedi.
Geçtiğimiz hafta senatoda kabul edilen taslak yasanın yürürlüğe girmesi için parlamentonun onayı gerekiyor.

Kaynak

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Kanunun çıkıp çıkmayacağını da bilsinler madem :D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Allah akıl fikir versin, islah etsin, bu saçmasapan falcılara inananlara ve falcılık yapanlara,

Dragunov

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türkiyede bir eleman geleceği görüyorum diye bir programa katılmıştı :) , tam olarak hatırlamıyorum ama ya sunucu yada oradaki konuklardan biri siz geleceği görüyorsunuz değilmi efendim diye sormuştu , adamda evet görüyorum demişti . Daha sonra bu geleceği gören elemanın yanına yavaşca masum bir şekilde yaklaştı ve nasıl yapıyorsunuz bunu dedi , adamda allah vergisi bilmem kaç yaşında başladım diye anlatırken yüzüne sağlam bir tokat iniyor , Eleman soruyor beyefendi neden vuruyorsunuz , adamda eee sen geleceği görmüyormuydun vuracağımı bilmen gerekiyordu diye adamı rezil etmişti programda :)

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kehanetlerde 3 vakte kadar desinler o zaman sorun olmaz :D Yasa da açık var :P

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
süpermiş:D Aceba falcılar firefox 4 ün ne zaman çıkacağını biiliyorlar mı?:D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Böyle olursa köşe bucak falcı aramaya da gerek kalmaz. Nasılsa bilemeyecekler. Hepsi hapse :D