Fenerli But Sad
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 70
Bugün GeForce Now indirdim kayıt oldum Assasins Creed oyununu merak ediyordum sıraya girmek istedim GeForce Now Üyeliği Alın Diyor Ücretsşz oynayamazmıyım
Ücretsiz sürüm vardı. Assasins creed oyunu sende var mıBugün GeForce Now indirdim kayıt oldum Assasins Creed oyununu merak ediyordum sıraya girmek istedim GeForce Now Üyeliği Alın Diyor Ücretsşz oynayamazmıyımEkli dosyayı görüntüle 153565
hayır olmadan oynayamıyor muyumÜcretsiz sürüm vardı. Assasins creed oyunu sende var mı
VE FORTNİTE BENDE VARDI AMA AYNI UYARIYI VERİYOR EPİC GAMESTE AMA HESABIDA BAĞLADIMÜcretsiz sürüm vardı. Assasins creed oyunu sende var mı
Maalesef oynayamıyorsunuz oyunun olması lazım satın alma yerine gidin basic sürüm varsa seçinhayır olmadan oynayamıyor muyum
Mesaj otomatik birleştirildi:
VE FORTNİTE BENDE VARDI AMA AYNI UYARIYI VERİYOR EPİC GAMESTE AMA HESABIDA BAĞLADIM
EPİC GAMES HESABIMDA FORTNİTE VAR HESABI BAĞLADIM AMA AÇILMIYOR İŞLEMCİ KARŞILAMADIĞI İÇİN YÜKLEMEMİŞTİMMaalesef oynayamıyorsunuz oyunun olması lazım satın alma yerine gidin basic sürüm varsa seçin
Herşeyi büyük yazmışsın onları küçült ban yiyebilirsin ve satın alma yerine git ve ss atEPİC GAMES HESABIMDA FORTNİTE VAR HESABI BAĞLADIM AMA AÇILMIYOR İŞLEMCİ KARŞILAMADIĞI İÇİN YÜKLEMEMİŞTİM
Epic Games ve Geforce hesaplarının ismi ve e postaları farklı olduğu için olabilir miMaalesef oynayamıyorsunuz oyunun olması lazım satın alma yerine gidin basic sürüm varsa seçin
Epic Gamesten miHerşeyi büyük yazmışsın onları küçült ban yiyebilirsin ve satın alma yerine git ve ss at
Hayır hocam satın alma yeri vardı ya bugün katılın diyordu ona tıklaE
Epic Games ve Geforce hesaplarının ismi ve e postaları farklı olduğu için olabilir mi
Epic Games
Epic Gamesten mi
tamamHayır hocam satın alma yeri vardı ya bugün katılın diyordu ona tıkla
Hayır hocam satın alma yeri vardı ya bugün katılın diyordu ona tıkla
Orada üyeliğimi güncelle olması lazım ayarlar kısmında oradan basic ya da premium yazan bir yere yönlendircektamam
ekranıma gelmişti güncelleye tıkladım 1dk sonra tamama tıklafdım bşrşey olmadıOrada üyeliğimi güncelle olması lazım ayarlar kısmında oradan basic ya da premium yazan bir yere yönlendircek
Is Your Device Unsupported by GeForce NOW? buradan giriş yapekranıma gelmişti güncelleye tıkladım 1dk sonra tamama tıklafdım bşrşey olmadı
bu arada söyleyeyim benim üyeliğim yok ben sadece e posta ile kayıt oldumOrada üyeliğimi güncelle olması lazım ayarlar kısmında oradan basic ya da premium yazan bir yere yönlendircek
oto giriş yapıyor uygulamadan devam et diyoIs Your Device Unsupported by GeForce NOW? buradan giriş yap
Is Your Device Unsupported by GeForce NOW? buradan giriş yap
bu ekranı mı kastediyorsunIs Your Device Unsupported by GeForce NOW? buradan giriş yap
benim üyeliğim yok
Game+ kayıt oldum üyelikler bitmiş sdıjdsujfhsdujfhb