GeForce 8400M GS yardım ?

recepugur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar acer aspire 5720g var bu laptopta ilk aldıgımda vista yükledim gecenlerde ekran kartı driverı kurayım dedim driverı buldum bilgisayar galiba 32 bit destekliyor ama 64 bit win7 home premium kurduk. driver yüklendi sonra bilgisayar gayet iyi calısıyor ama birden mavi ekran geliyor geri yükleme yapmak zorunda kalıyor sonra bilgisayar acılmıyor. böylede vga driver kullanmak zorunda kalıyorum oyunlara giremiyorum..yardım ederseniz cok sevinirim Teşekkürler....

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar acer aspire 5720g var bu laptopta ilk aldıgımda vista yükledim gecenlerde ekran kartı driverı kurayım dedim driverı buldum bilgisayar galiba 32 bit destekliyor ama 64 bit win7 home premium kurduk. driver yüklendi sonra bilgisayar gayet iyi calısıyor ama birden mavi ekran geliyor geri yükleme yapmak zorunda kalıyor sonra bilgisayar acılmıyor. böylede vga driver kullanmak zorunda kalıyorum oyunlara giremiyorum..yardım ederseniz cok sevinirim Teşekkürler....
Kurduğun driver'ı kaldır doğrusunu yükle.

fahabaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar acer aspire 5720g var bu laptopta ilk aldıgımda vista yükledim gecenlerde ekran kartı driverı kurayım dedim driverı buldum bilgisayar galiba 32 bit destekliyor ama 64 bit win7 home premium kurduk. ....
Eğer işlemci sadece 32 bit destekleseydi 64 bit sistemi kuramazdınız.Sorununuzu daha ayrıntılı açıklarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

recepugur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32 bit ultimate kurdum ama yine aynı sorun var driver pack solution ile kuruyorum birde ama açılmıyor yine bilgisayar