Geçmişte yapılanları pc de görebilirmiyim ?

tarantula42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar. Bilgisayarımda geçmişte yapılan yazışmaları görebileceğim bir program öneriniz var mı ?
Not: En az 3 ay gerisi lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
foruma yas sinirlandirmasi getirilmeli. 10 yasindan kucukler alinmamali

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Mümkün değil sanırım en fazla son açılan belgeleri görebilirsin

yhatam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Keylogger varsa klavyede yazilan herseyi gorebilirsin ama onuda kurduktan sonra olanlari goruyosun

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Geçmişte yapılan herşeyi görebilirsin ama hangi program bilmiyorum

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,017
Yazışmalar bilgisayarda değil, internet'te kayıt ediliyorlar. Mesela Outlook (veya Mynet veya ne kullanıyorsan) geçmişine bakarak eski mesajlarını okuyabilirsin. Herhangi bir programa da gerek yok.

Reaksiyon puanı
16,128
geçmişi ne yapacan esas geleceğe bak geleceği tahmin etme yaşa kehanet mehanet değil sabrı öğren en büyük erdem sabırdır ayrıca başkasının pcsine yazılım ile veya farklı yöntemle izleme yapmak ciddi bir suç.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dostum o zaman polisler felan bilgisayardan sildiğimiz şeyleri nasıl görebiliyor? Herşey görünür ama bu iş de uzman olmak lazım.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,017
Dostum o zaman polisler felan bilgisayardan sildiğimiz şeyleri nasıl görebiliyor? Herşey görünür ama bu iş de uzman olmak lazım.

İnternet'e hava'dan değil, servis sağlayıcı üzerinden bağlanıyorsun. Her şeyin orada kayıdı tutuluyor. bunun böyle olduğunu denemek için, bir ay faturayı ödeme ve gör, artık internet erişimin varmıymış.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İnternet'e hava'dan değil, servis sağlayıcı üzerinden bağlanıyorsun. Her şeyin orada kayıdı tutuluyor. bunun böyle olduğunu denemek için, bir ay faturayı ödeme ve gör, artık internet erişimin varmıymış.

Ben bunu internet için söylemedim. Mesala telefona ve ya pc'ye bir resim atıyorsunuz. O resim ise polisler tarafından aranıyor. Polisler gelmeden siz o resmi silseniz bile hemen anında geri getirebilirler.(İnternet olmasa bile). (İstediğiniz kadar format atın yine gitmez o resim)

Ayrıca bildiğim kadarı ile eskiyi görmek için hiçbir programa gerek yok. MS DOS denilen işletim sistemi ile görülebilir.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,017
O kadar da değil. Msdos dediğin, Windows öncesi metinsel bir işletim sistemi. Bugünkü komut satırı, Msdos komutlarını kullanır. Hiç bir şey de göstermez.

Silinen dosyalar için Recuva kullanabilirsin. Format attıktan sonra, dosya bulabilme ihtimali baya azalır. Gerisi hikaye.