Gece Çekimi İçin Tavsiye

hsnakyuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese Selamlar;

Kıyıdan amatör balıkçılık ile uğraşan biriyim, en son 1 sene önce video attım ve kanalımı güncellemem gerekiyor fakat genelde akşam üzeri ve akşamları av yaptığımız için kullanmış olduğum aksiyon kamerası olan sjcam sj7 star ile akşamları çektiğimiz av videolarında gemi Işık’ları ve karanlık bir görüntüden başka bir şey olmuyor haliyle bu videoları da yayınlayamıyorum. Bu konuda bana öneride bulunabilir misiniz akşamları av esnasında bana yeterli görüntü sağlayacak bir kamera yada ek bir aparat var mıdır ? Bu sorunu nasıl çözerim

Yada telefonu bir aparat ile göğse bağlamak ve flashını açarak video çekmek çözüm olabilir mi?

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Kafa lambasını denediniz mi, belki ışığı yeterli gelebilir.

hsnakyuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Buna bakmıştım fakat işimi görecek bir ürün değil bu tarz Ürünler genellik ile kara avları için uygun ürünler. Benim aradığım göğsüme bağlı kamera çekim yaparken kamışı ve uc kısmının videoda net görünmesini sağlayacak bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Go pro hero 8 black de bulunan media aparatları sanırım bana çözüm gibi görülüyor ama bu alete de o parayı vermek ne kadar akıl işi o da ayrı bakalım.

İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aradığım tam olarak bunun gibi belki daha iyi olabilir.

Son düzenleme: