Gear S3 frontier yürümesem bile adım sayıyor

Arslanturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Gear S3 frontier yürümesem bile adım sayıyor, gövde çevirme hareketi yapıyorum, otururken iş yapıyorum yine adım sayıyor, bunun sebebi nedir?

serdaru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
son güncellemeleri geçtiniz mi?

Ahmetcan26

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Gear S3 frontier yürümesem bile adım sayıyor, gövde çevirme hareketi yapıyorum, otururken iş yapıyorum yine adım sayıyor, bunun sebebi nedir?
çünkü kıpraştığınız zaman adım sayması doğal.elinizle 10 adım ileriye ya da 20 adım ileriye her neyse fırlatın adım sayar.çünkü saat konum değiştiriyor.saatin özellikleriyle alakalı durum sizin yürüyüp yürümediğinizi nereden bilsin ?

Arslanturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
son güncellemeleri geçtiniz mi?
Son güncellemeleri kurdum.

çünkü kıpraştığınız zaman adım sayması doğal.elinizle 10 adım ileriye ya da 20 adım ileriye her neyse fırlatın adım sayar.çünkü saat konum değiştiriyor.saatin özellikleriyle alakalı durum sizin yürüyüp yürümediğinizi nereden bilsin ?
O zaman adım sayar özelliğinin ne anlamı kaldı yavrem? Saatin özelliklerini adam gibi yapsınlar o zaman. Elimizi kolumuzu da salladığımızda bu adım sayma olayının ne önemi kaldı? Elimle kolumla mı yürüyorum? Töbe Ya Rabbi. La havle vela guvvete illa buillahil aliyyim aziym. Sadece yürüyeceğim zaman mı takım? Ne çocuklar var. Verdiği cevaba bak. Bunlar hep imtihan işte.