Gaziantep'te çöp kamyonu ile Meral Akşener'in yolu kapatıldı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F1kan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882

Trtyi kendisine bağlayan. Yandaş medyalara çıkıp yandaş habercilerin sorularına cevap veren ama diğer Liderlerle canlı yayında bir karşılıklı konuşmadan korkan...
Yetmeyip M.Akşenerin mitingini çirkince yasaklarla engelleyen, sonra da 16 yılın sonunda yasaklarla mücadele edeceğiz laflarının ardından hala yasaklara devam eden bir liderimiz var.

Aslında savunanlara artık hiç şaşırmıyorum. Ne düzgün eğitim görmüşler ne de İslam ahlakına sahipler. Sözde hepsi müslüman ama ''KENDİLERİNE MÜSLÜMAN''.

Kendi saflarında olanlar iyi olmayan münafık. Ne diyim bu halka. A haberden başını kaldırmayıp gerçeklerden uzak hayal dünyasında yaşamaya devam etsin.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,611
Öyle deme demokrasi var bu ülkede(!)

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Devlet baba bu jestimi görür de çöp toplamaktan kurtulurum hesabı bu. Sorsan hiç bir halttan haberi yoktur.
Dua etsin 24 dünden sonra bir şeyler değişmesin yoksa çöpte toplatmazlar ona.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
BASIN AÇIKLAMASI (2018-29)

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral AKŞENER tarafından bugün 13.00-16.20 saatleri arasında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir miting programı yapılmıştır.

Söz konusu miting programı nedeniyle, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Siyasi Parti Genel Başkanları tarafından geçmişte yapılan miting tedbirleri ışığında 24 Haziran Seçimleri nedeniyle yapılacak mitingler için belirlenen güvenlik önlemleri uygulanmıştır.

Bu tedbirler kapsamında muhtemel bombalı araç saldırılarına karşı ana bulvar ve arterlerin kapatılmasında İl Emniyet Müdürlüğümüz, Kamu Kurumlarımız ve Belediyelere ait araç ve iş makinalarından yararlanılmaktadır.

İlimizde gerçekleştirilen siyasi parti miting programının olaysız bir şekilde sona erdirilmesi konusunda alınan tedbirler hassasiyetle uygulanmıştır.

Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve diğer Siyasi Parti Liderleri miting programlarında uygulanan tedbirlere ilişkin fotoğraflar ilişikte sunulmuştur.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 02.06.2018

BASIN AÇIKLAMASI (2018-29)

1.jpeg

2.jpeg

mttzn

Doçent
Reaksiyon puanı
459
Ahahaha kimler yönetiyor bu ülkeyi! Vay bee... İlkokulda bıraktım ben bu tarz hareketleri :D

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Meral Akşener’i yalanlayan fotoğraflar ortaya çıktı!
İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in; partisinin 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen Gaziantep mitingine giderken yolunun çöp kamyonu tarafından kesildiğine yönelik açıklamalarının yalan olduğunu gösteren fotoğraflar ortaya çıktı!

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in; partisinin 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen Gaziantep mitingine giderken yolunun çöp kamyonu tarafından kesildiğine yönelik açıklamalarının yalan olduğunu gösteren fotoğrafları yayınlıyoruz.

683

ERDOĞAN'IN ZİYARETİNDE KAMYONLAR YOLU TEBDİR AMAÇLI KAPATTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 19 Şubat 2017 tarihinde Gaziantep'i ziyareti sırasında da aynı önlemler alındı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait kamyonlar tedbir amacıyla bazı sokak ve caddelere konuldu, yollar araç trafiğine kapatıldı.

683

BİNALİ YILDIRIM'IN ZİYARETLERİNDE DE HARİYAT KAMYONLARI VE SU TANKERLERİ YOLLAR ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Başbakan Binali Yıldırım'ın, 6 Nisan 2017 tarihinde Gaziantep'i ziyaret etti. Binali Yıldırım'ın ziyareti sırasında harfiyat kamyonları tedbir amacıyla bazı cadde ve sokaklara konuldu.
Başbakan Binali Yıldırım'ın 24 Mart 2018 tarihinde Gaziantep'i ziyareti sırasında da benzer önlemler alındı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait harfiyat kamyonları ve su tankerleriyle bazı yollar kapatıldı.

288

ÖZÜR DİLE MERAL AKŞENER
Meral Akşener, Gaziantep mitingine giderken yolunun Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait kamyonlar tarafından kesildiğini iddia etmiş ve "Yazıktır. Yazıklar olsun. Vali'ye yazıklar olsun, belediye başkanına yazıklar olsun. Hem de çöp kamyonu" iddiasında bulunmuşu.

Gaziantep mitingine giderken yolunun kamyon tarafından kesildiğine yönelik yalan açıklamalarda bulunan ve "Yazıklar olsun. Vali'ye yazıklar olsun, belediye başkanına yazıklar olsun" diyerek Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e hakaret eden Meral Akşener'den özür bekliyor.

1066

ŞAHİN: TAMAMEN RUTİN UYGULAMA

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in dün kentte düzenlediği mitingde alınan güvenlik önlemlerini haksız yere eleştirdiğini, yolların kamyonlarla kapatılmasının tamamen rutin bir uygulama olduğunu belirterek, "Sayın Genel Başkanı bu konuda Gaziantep halkından özür dilemeye, şahsımdan özür dilemeye davet ediyorum. Yazıklar olacak hiçbir şey yapmadık." dedi.
Akşener'in Türkiye'de hakkaniyet, adalet ve nezaket kalmadığını söylediğini ifade eden Şahin, "Bir genel başkana, hele hele İçişleri Bakanlığı yapmış, güvenlik meselelerinde daha önce söz sahibi olmuş bir genel başkana, şehrimize gelerek yanlış bilgiyle şehrimizi üzmesinden, verdiği demeçlerden dolayı halkımıza verdiği rahatsızlıktan dolayı bugün bu açıklamaya yapmak durumunda kaldım." dedi.

Şahin, 16 yıllık bir siyasetçi olarak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda pek çok miting yaptıklarını, her miting öncesinde, kentin merkezinde bulunan meydana giden yolların emniyet müdürlüğünün aldığı güvenlik önlemleri kapsamında halka önceden duyurularak araç trafiğine kapatıldığını belirtti.

1066

EN SON BAŞBAKAN VE CUMHURBAŞKANIMIZIN MİTİNGLERİNDE DE YOLLAR AYNI ŞEKİLDE AYNI YOLLAR KAPATILMIŞ

Yolların kapatılması için emniyet müdürlüğünün talebiyle birer kamu aracı olan belediyelerine ait kamyon ve iş makinelerinin kullanıldığını, bunun rutin haline gelmiş bir uygulama olduğunu anlatan Şahin, şunları kaydetti:
"Aynen Sayın Genel Başkanın gelip miting yaptığı gibi, Emniyet Müdürlüğü 31 Mayısta bir basın açıklamasıyla, burada hangi yolların kapatılacağını, nasıl tedbirler alınacağını halkımıza duyuruyor. Her şey rutin, her şey normal. En son Başbakan ve Cumhurbaşkanımızın mitinglerinde de yollar aynı şekilde aynı yollar kapatılmış. Maalesef üzülerek söylüyorum ki, bir algı operasyonuyla karşı karşıyayız. Bir mağdur edebiyatıyla toplumda farklı bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Eğer bunun üzerinden bir siyaset yapılmaya çalışılıyorsa, Sayın Genel Başkanın açıklamasından sonra, Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyesi olarak biz bunun böyle olmadığını açıklamamıza rağmen; bu sabah ulusaldaki birçok yazılı basında 'Kamyon engeli, Akşener'e ayıp, kamyon ayıbı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ayıp' diye manşetten yeniden Türkiye'de bir mağduriyet yapılmaya çalışılıyor. Siyaset yapma ortamının engellendiği yönünde bir algı oluşturuluyor. Bunu esefle kınıyorum."
1066

AKŞENER'İN KORUMASI KAMYON ŞÖFORÜNE HAKARET ETTİ

Şahin, Akşener'in korumalarının, kendisine verilen görevi yapan kamyon şoförüne hakaret ettiklerini ve araçtan zorla indirmeye çalıştıklarını dile getirerek, "Ülkem adına üzülüyorum, ülkemin siyaseti adına üzülüyorum. O yüzden Sayın Genel Başkanı bu konuda Gaziantep halkından özür dilemeye, şahsımdan özür dilemeye davet ediyorum. Yazıklar olacak hiçbir şey yapmadık. Tamamen kendi emniyeti için, kendisinin daha rahat bir ortamda miting yapabilmesi için bu kadar kolluk kuvvetinin aldıkları önlemlere rağmen yazıklar olsun diyerek, bize hakaret etmesini kınıyorum ve kendisinden bir özür bekliyorum. Eğer bu özür gelmezse de hukuk devletinde gerekli tahkikatı halkımız adına yapacağımıza da söz veriyorum.'' diye konuştu.

KENAN KIRAN / SABAH

Son düzenleyen moderatör:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Ak parti taraftarları bir zahmet yanlışımı bulamadıkları konularda bir yorum yapsalar ne de güzel olur. :D
Biz yanlış yapınca gürlerler yanlisimiz olmayınca ve karşı tarafın yanlışını açık ettiğimizde ise elestitmesini bilmezler. :D

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Yanlış haber paylaşıldığı için konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...