Garry's Mod'da Adamlar Error Olarak Gözüküyor

konuralpkaraca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bugün darkrp serverına giriş yaptım. öncelikle mapte hatalar çıktı. sağ solda mor ve pembe renklerden başka birşey gözükmüyordu. o sorunu hallettim ama ve lakin şimdi karşımda daha büyük bi sorun var.
serverdaki adamlar error olarak gözüküyor.

şimdiden teşekkürler konuya cevap bekliyorum gerekirse screenshot ta atabilirim ayrıca sistemin garry's modu rahat rahat yüksek ayarlarda çalıştırıyor kasma sorunu da yok.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=465999]konuralpkaraca[/MENTION]

Error olarak göstermesinin sebebi gerekli textures yani dokulara sahip olmadigindan dolayi kaynaklaniyor. Bu sorunu asagidaki oyunlari satin alip yükleyerek cözebilirsin. Team Fortress 2 haric, o bedava zaten.

- Counter Strike: Source
- Half-Life 2
- Half-Life 2 Episode 1
- Team Fortress 2

Oyunlar yüklü olmasina ragmen ayni sorunla karsilasiyorsan oyunu steamden sil. Bu islemi tamamladiktan sonra \steamapps\common\ dosyasina gir ve garrys mod dosyasini kaldir.

Oyunu tekrar yükle ve dene.

vindovs ikspi

Asistan
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar bugün darkrp serverına giriş yaptım. öncelikle mapte hatalar çıktı. sağ solda mor ve pembe renklerden başka birşey gözükmüyordu. o sorunu hallettim ama ve lakin şimdi karşımda daha büyük bi sorun var.
serverdaki adamlar error olarak gözüküyor.

şimdiden teşekkürler konuya cevap bekliyorum gerekirse screenshot ta atabilirim ayrıca sistemin garry's modu rahat rahat yüksek ayarlarda çalıştırıyor kasma sorunu da yok.

Girdiğin serverde bir admini çağırıp bana workshopu atarmısın de sana bir link vericek o linke gir ve hepsine abone ol tusuna basarak hepsini indir oyuna 1 kere rest at düzelir düzelmesse

*addonlar yuklenmismi emin ol
*cs source satın al veya netten arastır bir video var orda hersey anlatılıyor