Garantiye gonderdim sorunlar iyice cogaldi

Enes Akca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gencler ben iphone 6 yi garantiye gondermistim hoparlor de ariza vardi 17 gun sonra geldi sifirini gondermemisler parca degisimi yapmislar actim baktim ahizeden ses gelmiyodu bi de on kamera calismiyodu donuyodu app storda sifre istemiyodu bi hafta kullandim tekrar gonderdim sifiri gelir mi bu sefer napiyim ben hani hep sifirini gonderiyolardi cevaplarinizi bekliyorum dostlar tesekkurler

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Yönetici
Reaksiyon puanı
63
iPhone'u garantiye gönderince, sıfırı gelir diye birşey yok.

Batarya yetmiyor diye gönderip değişim alanda oluyor, kamera arızalanıp parça değişimi yapılanda oluyor.

Bu şansınıza kalmış.

Enes Akca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iPhone'u garantiye gönderince, sıfırı gelir diye birşey yok.

Batarya yetmiyor diye gönderip değişim alanda oluyor, kamera arızalanıp parça değişimi yapılanda oluyor.

Bu şansınıza kalmış.
Bana parca degisimi yapmis tamam eyvallah ama ustune bi de hatalar olusmus bu nasil is anlamadim ki

torunsalih

Asistan
Reaksiyon puanı
6
soyle yap apple storeden randevu almaya bak sen kendın görus genuis bardakı teknısyende kesın degişim verirler abimde 5s var onunda höperlor patlamıstı. hemen degısım verdıler kvk ve diğer servislere goturursen daha uzun surer sen randevu almaya bak orda max 45 dk beklersın. ve yenı cihaz verırler sana . ama servıs kagıdınıda göturmeyı unutma

Enes Akca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
soyle yap apple storeden randevu almaya bak sen kendın görus genuis bardakı teknısyende kesın degişim verirler abimde 5s var onunda höperlor patlamıstı. hemen degısım verdıler kvk ve diğer servislere goturursen daha uzun surer sen randevu almaya bak orda max 45 dk beklersın. ve yenı cihaz verırler sana . ama servıs kagıdınıda göturmeyı unutma
Abi ben ogrenciyim gidemem bu aralar

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Apple dan sohbet ile destek al, konuş anlat derdini iki defa gönderdim düzelmedi filan anlat her şeyi...Söyleyecekleri şeyler az çok belli ama sen yine de konuş bi kaydın bulunsun orda...