Semihh6060
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Xr veya x alacağım. X in garantisi olanı çok zor bulunuyor ve gereksiz pahalı nedense. Kararsız kaldım xr mı daha iyidir x mi?
Xr veya x alacağım. X in garantisi olanı çok zor bulunuyor ve gereksiz pahalı nedense. Kararsız kaldım xr mı daha iyidir x mi?
birincisi ben xr kullanıyorum ve kalınlık ve ağırlık dediğiniz gibi değil. İkincisi iPhone 11, Prodan sadece 6 gram ağır. 6 gramı elinizle farkettiyseniz tebrik ederim sizi. 11 Pro max ise 11’den 30 gram daha ağır. Evet biraz daha kalın ama pek de farkedilmez.iphone xr ve 11 modeli gereksiz derecede kaba ve ağır iphone daha ucuza telefon satıyo ucuza dediğimde gene piyasanın epey üstündebence iphone alan adam 11 pro almalı yada düz x
birincisi ben xr kullanıyorum ve kalınlık ve ağırlık dediğiniz gibi değil. İkincisi iPhone 11, Prodan sadece 6 gram ağır. 6 gramı elinizle farkettiyseniz tebrik ederim sizi. 11 Pro max ise 11’den 30 gram daha ağır. Evet biraz daha kalın ama pek de farkedilmez.
Kafanız rahat olsun garantili xr'ı alın geçin.Xr veya x alacağım. X in garantisi olanı çok zor bulunuyor ve gereksiz pahalı nedense. Kararsız kaldım xr mı daha iyidir x mi?
Ben Apple’ın verdiği ağırlık değerlerini size söylüyorumiphone 11 ve iphone xr inceledim mağazada 11 pro ile incelik ağırlık olara bence gözle görülür bir fark var birde xr veya 11 e kılıf takıp kullandığımı düşünüyorum çok kötü benim şahsi fikrim