amidi
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 8
Evlileri Hayat kısa diye aldatmaya teşvik eden site, üyelerine yüzde yüz garantili seks vaat ediyorSiteye üye olup da kadın bulamayanlara paraları iade edilecek.
Hayat kısa, sizin de bir aldatma öykünüz olsun sloganıyla evli çiftleri aldatmaya teşvik eden internet sitesi müşteri sayısını artırmak için hedef büyüttü.
Site artık yüzde 100 garantili seks vaat ediyor. 50 dolar karşılığı siteye üye olup da karısını ya da kocasını aldatamayanlara paraları iade edilecek.
Noel Bidermanın kurduğu site, 8 milyon üyesine sanal ortamda buluşma ve yakalanmadan kaçamak yapma fırsatı sunuyor. Kullanıcılarının yazışmalarını silen site yönetimi, kaçamak yapanların kimliğini de gizliyor. Karım beni aldatsa hayatım başıma yıkılır diyen Bidermanın sitesi aldatmaya teşvik ettiği gerekçesiyle büyük tepki çekiyor.
Magazin-Milliyet
Dün bir arkadaş tarafından Gündem bölümünde konu açılmak istenmişti ama moderatör arkadaş tarafından "kaynak gösterilmediği" gerekçesiyle konu silinmişti.Bende bu gün tesadüfen bu habere denk geldim habere kaynak olarak aldığım sitede konu magazin olarak geçiyordu ondan dolayı magazin bölümüne konuyu açtım.Kaynakta belirttim.Umarım sorun olmaz...
Aslında haber için söyleyecek bir kaç sözüm var ama sanırım değerli yorum yapan arkadaşlar bir kaç kelam ederler bu konuda...