Garantili rezalet... Eşinialdat.com!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amidi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
fft191_mf1516623.Jpeg

Evlileri ‘Hayat kısa’ diye aldatmaya teşvik eden site, üyelerine yüzde yüz garantili seks vaat ediyorSiteye üye olup da kadın bulamayanlara paraları iade edilecek.
“Hayat kısa, sizin de bir aldatma öykünüz olsun” sloganıyla evli çiftleri aldatmaya teşvik eden internet sitesi müşteri sayısını artırmak için hedef büyüttü.

Site artık yüzde 100 garantili seks vaat ediyor. 50 dolar karşılığı siteye üye olup da karısını ya da kocasını aldatamayanlara paraları iade edilecek.
Noel Biderman’ın kurduğu site, 8 milyon üyesine sanal ortamda buluşma ve “yakalanmadan” kaçamak yapma fırsatı sunuyor. Kullanıcılarının yazışmalarını silen site yönetimi, kaçamak yapanların kimliğini de gizliyor. “Karım beni aldatsa hayatım başıma yıkılır” diyen Biderman’ın sitesi aldatmaya teşvik ettiği gerekçesiyle büyük tepki çekiyor.

Magazin-Milliyet

Dün bir arkadaş tarafından Gündem bölümünde konu açılmak istenmişti ama moderatör arkadaş tarafından "kaynak gösterilmediği" gerekçesiyle konu silinmişti.Bende bu gün tesadüfen bu habere denk geldim habere kaynak olarak aldığım sitede konu magazin olarak geçiyordu ondan dolayı magazin bölümüne konuyu açtım.Kaynakta belirttim.Umarım sorun olmaz...:)

Aslında haber için söyleyecek bir kaç sözüm var ama sanırım değerli yorum yapan arkadaşlar bir kaç kelam ederler bu konuda...:)

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bende kiralikkatil.com u alacaktım alınmış :) Kiralık katillerle müşterileri buluşturan bir portal yapacaktım :P

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bu görevi yapan birçok site var, arkadaşlık sitesi adı altında. Bu, işi biraz daha ileri götürmüş o kadar.
İradeniz yok mu kardeşim...

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
50 doları oraya vereceklerine. Neyse!

ilica18

Asistan
Reaksiyon puanı
2
eğer bu yazdığından öğrenip biri gidip eşini aldatırsa konuyu başlatan vebal altında kalır(vesile olduğu için) haberi ola...

Action3

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ha hodri meydan diye atilmayin buna karsit arkadas veya esler aldatirken yakalayan detektiflerde var.
Almanya tv sinde görmüstüm, Türkiyede varmi bilmiyorum yoksa yakinda bunuda taklit ederler.
Süphelenen kisi bilgileriyle detektive gidiyor ve kontrol edilecek kisi böyle aldatma yerlerine, arkadaslik sitelerine üyeyse yada email hesabindan görsel kontakta geciyorlar detektivler, erkek veya kadin.
Zanli birseyden habersiz niyetini söz ve amel ile tam gösterirken kameraya aldiriyorlar ve esinin o anda birden ortaya cikmasini sagliyorlar.
Tabi zanli iyi birisiyse yine esine durumundan haberdar ediyorlar.

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
eğer bu yazdığından öğrenip biri gidip eşini aldatırsa konuyu başlatan vebal altında kalır(vesile olduğu için) haberi ola...

Evet "es sebebu ke faili" yani "sebep olan işleyen gibidir" kuralına binaen yazdıklarında haklısın aslında sadece niyetim yaşanan rezilliğe değinmekti ama işin bu boyutu aklıma gelmemişti hiç.Umarım kimse benim bu paylaşımıma binaen böyle bir şeye kalkışmaz...:) Hatırlattığın için çok sağol...Yoksa ahirette birde onlarla uğraşmak zorunda kalacam...

Reaksiyon puanı
2,148
illa evli mi olmak lazım bekarlar için olanı yok mu? :D

rezillerr :thumbdown: :thumbdown: