Garantili Faturalı Note 2 Ağda Kayıtlı Değil Hatası veriyor

focus1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili bana yardımcı olursanız çok sevinirim bir kaç gün önce telefonumu son sürüme yükselteyim dedim yazılımı odin ile yükledim telefon normal açılıyor pin kodunu falan giriyorum hersey normal fakat yalnızca acil aramalar diyor ve birini armak istediğimde ağğda kayıtlı değil diyor.. İmemi numarası sorguladım ithalat yoluyla kayıt edilen cihaz ekrandaki imei ile bataryanın arkasındaki imei aynı kaç gündür telelfonumla arma yapamıyorum lütfen yardımı olun şimdiden teşekkürler..

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
*#06# yazıp telefonda yüklü olan imei numarasına bakabilirsiniz. Eğer imei numaran orada da aynıysa btk ya başvurman gerekiyo sanırım.

focus1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
*#06# yazıp telefonda yüklü olan imei numarasına bakabilirsiniz. Eğer imei numaran orada da aynıysa btk ya başvurman gerekiyo sanırım.

hocam ekrandaki ve arkadaki aynı imei numarası btk da imei sorgulamada imei numarası kayıtlı ve İthalat yoluyla kaydedilen IMEI diyor türkiye için verilen son güncellemeyi yaptıktan sonra böyle oldu..

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Güncelleme ile oluşan sorun.Bu imei neden zırp pırt gider bende anlamıyorum.Korkma kardeş benim de başıma geldi bunlar.En kolay yolu telefoncuya götür 40tl ile atsın imei.Başka yolları da var ama kesin değil işte.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili bana yardımcı olursanız çok sevinirim bir kaç gün önce telefonumu son sürüme yükselteyim dedim yazılımı odin ile yükledim telefon normal açılıyor pin kodunu falan giriyorum hersey normal fakat yalnızca acil aramalar diyor ve birini armak istediğimde ağğda kayıtlı değil diyor.. İmemi numarası sorguladım ithalat yoluyla kayıt edilen cihaz ekrandaki imei ile bataryanın arkasındaki imei aynı kaç gündür telelfonumla arma yapamıyorum lütfen yardımı olun şimdiden teşekkürler..
garantisi devam ediyorsa yollayın yoksa telefonculara falan yaptıracak olursanız zor kendine gelemez birde arıza patch var note 2 ler için http://yesilcin.com/index.php?topic=13212.0 burdan anlatımı var bunu yaparak telefonu düzeltebilirsin.ama yazıyı baştan sona oku aynı şeyler sendede varsa yap %100 düzelir.