Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Apple ile kolay kolay yazilim sorunu yasamazsiniz. E saglam kullanirim korurum diyorsaniz garantisiz 32 gb alin bence. (ama garantili en saglamidir yani sonucta ne olur ne olmaz)
tabıkı 32 gb. 8 gb dan gerıye 6 gb kalır. resim video anca yeter program kurmak istersin yer kalmaz ama 3gs yerıne 16 gb iphone 4 al derim
şimdilik 3gsle idare edip yaza 4 alacagım.işte ben de ne olur ne olmaz diye garantili almak istiyorum ama hafıza yetmez dusuncesi kemiriyor beni.Garantili 16gb bulsam anında alıcam ama yok
Ya aslında garantili olmasını sunun için istiyorum cevremde cok fazla iphone kullanan var ve garantiye gidenlerin buyuk bir kısmı sıfır olarak geldi.Gerçi artık sıfır 3gsi nerden yollayacaklarsa..
Yok be abi o zamana kadar birikim yapıcam
3GS hurdaya çıkmak üzere ben olsam hiç bulasmazdim. 4 veya 4s alırdım. Sen yaza 4 alıcam demişsin o zamana elindeki 3gsyi cikartabilecek misin bence zor. Parani ziyan etme bence.
Arkadaslar Avustralyadan alınma bir tane 16 gb buldum tanıdıkta,ciziksiz sıfır gibi 6 aylıkmış.
Adam biraz yaslı gibi anlamıyor telefondan,simkilitli mi ben de anlamıyorum nasıl anlarım?4.2.1 jailbreaklı kullanıyor,6.1.2 yapsam unlock yapabilir miyim kilitliyse?
Sonuç olarak Kilit durumunu nasıl anlarım ?
onceliklle model numarasından anlarıZ ayarlar / hakkında / model. burda yzan model noyu buraya yaz bakalım
birde cydia açıp ultrasnow kurulmuşmu ona bak kuruluysa simklitlidir
ve. sim kart altında. chip varmı yazılımla. olmuyorsa chiple kullanıyor olabilir. buda simklitli oldugunu gosterir
simklitleri 50 ile 100 tl gibi rakamlara acıyorlar
Bana kalırsa Akıllı telefonlarada bellek garantiden daha önemli,zaten günümüzde elektronik cihazların donanım mukavemeti baya bi arttı yazılım zaten çok sıkıntı olmaz orta düzeyde bile bilgiye sahipsen bi çok şeyi yapabilirsin,ama Akıllı telefonda 8gb ile o telefonun yapılabileceği alan çok kısıtlanır.