Garantideki cihazım hakkında yardım lütfen

darkouldd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba.garantiye gönderdigim telefonumun üzerinde kırılmaz cam koruyucu jelatin vardı ve bana kasa değişeceği söylendi.Telefon tamir edilip bana gönderildiğinde üzerindeki koruyucu jelatinim duruyor olur mu?yoksa söküp mü gönderirler.Ona göre garantiden aynı jelatinden temin edebilir miyim?

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Dert ettiğin şeye bak kardeşim.
Ekran jelatinine bu kadar önem veriyorsan, keşke önceden jelatini çıkarıp bir yerde muhafaza etseydin.
Telefonun gelince de, rahatlıkla jelatini tekrar yapıştırıp paşa paşa kullanmaya devam ederdin.

Reaksiyon puanı
16,128
Dert ettiğin şeye bak kardeşim.
Ekran jelatinine bu kadar önem veriyorsan, keşke önceden jelatini çıkarıp bir yerde muhafaza etseydin.
Telefonun gelince de, rahatlıkla jelatini tekrar yapıştırıp paşa paşa kullanmaya devam ederdin.
çıkınca bozuluyor bizim eleman çok bozdu yapıştırdı çıkarttı yapıştırdı en son makasla dalmıştı flime...

darkouldd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim 40 tllik cam ekran koruyucu 10 lira olsa bile hesabını yapardım ayrıca

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Samsung servisi ise o film çöpe gider. Net ve kesin bilgi.

darkouldd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam peki benim bu duruma itiraz hakkım var mıdır?Yani yenisini veya ücretini talep edebilir miyim garanti şirketinden.Bu arada paralel ithalat servisi delta servisi arkadaşlar.

said64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu duruma itiraz edemezsiniz çünki onlar cihaz geldiğinde not alıyolar cihazla gelenleri yazmıyorlar jelatini yazmazlar o yüzden geldiğinde jelatin alırsınız 1 adet.