Garanti servisi en iyi olan marka hangisi ?

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Selam dostlar bir arkadaş garantiye çok takılıyor telefon alacak sizce en iyi garanti hangisi ve nasıl kanıtlanır ben apple ya da huawei diye biliyorum fakat bilen birine de sormak lazım görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.

KeremEnginar

Asistan
Reaksiyon puanı
189
Apple her zaman iyidir. İnanmayacaksınız ama gözümle gördüm Casper da çok iyi. Şu an İstanbul'daki servislerinde 1 saatte ürün çıkıyor, farklı şehirden kargo gelirse 1 güne çıkıyor.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Apple her zaman iyidir. İnanmayacaksınız ama gözümle gördüm Casper da çok iyi. Şu an İstanbul'daki servislerinde 1 saatte ürün çıkıyor, farklı şehirden kargo gelirse 1 güne çıkıyor.
Vay be Casper'in adını bile görmemiştim Kerem abi ama iyi bilgi oldu teşekkür ederim sizce Huawei nasıl garanti olarak güzel diye yorumlar okumuştum da siz ne düşünüyorsunuz ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Teşekkürler hocam yorumun için huawei nasıldır sizce çünkü arkadaşım huawei nin telefonunu sevdide mate 9 u gözü onda kaldıda korkuyor işte :D

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Huawei servisiyle hiç tecrübem olmadı valla.
Anladım Kerem abi yorumların için çok teşekkür ederim büyük ihtimalle iPhone 6s alacak aslında ben ona başka bir sürü öneriyorum da garantiyi nedense çok dert ediyor :D :D her neyse yeniden çok teşekkür ederim :)

Reaksiyon puanı
258
Vay be Casper'in adını bile görmemiştim Kerem abi ama iyi bilgi oldu teşekkür ederim sizce Huawei nasıl garanti olarak güzel diye yorumlar okumuştum da siz ne düşünüyorsunuz ?
--- Gönderi Güncellendi ---

Teşekkürler hocam yorumun için huawei nasıldır sizce çünkü arkadaşım huawei nin telefonunu sevdide mate 9 u gözü onda kaldıda korkuyor işte :D
Huawei'de iyi..Onunka alakalı da bir şikayet duymamıştım.6s alırsa da pişman olmaz Kerem Abi'de bir canlı yayında hala alınır performanslı bir telefon demişti.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yahu hakkı abi bu bir canlı yayında bu saatten sonra 6S alınmaz demişti var mı ötesi :D

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Kamerası çok daha iyi de hele ön kamerası muazzam pili bitmiyor küçük kasada büyük ekranı var de 6S'den vaz geçer.
Aynen hocam aslında garanti dert etmese kullandığım telefonu önereceğim de ben de biliyorum gördüğüm kadarıyla bir çok kişi nefret ediyor samsungun servisinden ama tipik kızlar genelde sosyal medya ve kamera ile uğraşıyorlar S7 edge önermeli miyim hocam mate 9 u geçer mi kamerada yani düşük ışıkta geçer ama gündüz ışığında felan ne olur özellikle ön kamera ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkası geçer ön tarafı bilemem alacaksa Mate 9 aldır.
Ha S7 Edge ha Mate 9 , 6S almasında ne alırsa alsın.
S7 Edge'yi de önermeyi unutma yine de

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Arkası geçer ön tarafı bilemem alacaksa Mate 9 aldır.
Ha S7 Edge ha Mate 9 , 6S almasında ne alırsa alsın.
S7 Edge'yi de önermeyi unutma yine de
Tamam hocam sağolun bu S7 edge nin pembe rengi var ya anlatıp onu gösteririm öyle seçim yaptırmaya çalışacağım :D :D

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Garantide apple'dan sasmayin derim ... huawei de iyu diyce duydum ama samsung ve digerleri rezalet ... :)