Birkan Öztürk
Doçent
Selam dostlar bir arkadaş garantiye çok takılıyor telefon alacak sizce en iyi garanti hangisi ve nasıl kanıtlanır ben apple ya da huawei diye biliyorum fakat bilen birine de sormak lazım görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.
Vay be Casper'in adını bile görmemiştim Kerem abi ama iyi bilgi oldu teşekkür ederim sizce Huawei nasıl garanti olarak güzel diye yorumlar okumuştum da siz ne düşünüyorsunuz ?Apple her zaman iyidir. İnanmayacaksınız ama gözümle gördüm Casper da çok iyi. Şu an İstanbul'daki servislerinde 1 saatte ürün çıkıyor, farklı şehirden kargo gelirse 1 güne çıkıyor.
Teşekkürler hocam yorumun için huawei nasıldır sizce çünkü arkadaşım huawei nin telefonunu sevdide mate 9 u gözü onda kaldıda korkuyor işteApple baya iyi.
Anladım Kerem abi yorumların için çok teşekkür ederim büyük ihtimalle iPhone 6s alacak aslında ben ona başka bir sürü öneriyorum da garantiyi nedense çok dert ediyorHuawei servisiyle hiç tecrübem olmadı valla.
Anladım Kerem abi yorumların için çok teşekkür ederim büyük ihtimalle iPhone 6s alacak aslında ben ona başka bir sürü öneriyorum da garantiyi nedense çok dert ediyor![]()
her neyse yeniden çok teşekkür ederim
![]()
6S alınır mı ya ?Anladım Kerem abi yorumların için çok teşekkür ederim büyük ihtimalle iPhone 6s alacak aslında ben ona başka bir sürü öneriyorum da garantiyi nedense çok dert ediyor![]()
her neyse yeniden çok teşekkür ederim
![]()
Huawei'de iyi..Onunka alakalı da bir şikayet duymamıştım.6s alırsa da pişman olmaz Kerem Abi'de bir canlı yayında hala alınır performanslı bir telefon demişti.Vay be Casper'in adını bile görmemiştim Kerem abi ama iyi bilgi oldu teşekkür ederim sizce Huawei nasıl garanti olarak güzel diye yorumlar okumuştum da siz ne düşünüyorsunuz ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Teşekkürler hocam yorumun için huawei nasıldır sizce çünkü arkadaşım huawei nin telefonunu sevdide mate 9 u gözü onda kaldıda korkuyor işte![]()
Murat hocam bunu bildiğimi biliyorsunuz zatenYahu hakkı abi bu bir canlı yayında bu saatten sonra 6S alınmaz demişti var mı ötesi![]()
Kamerası çok daha iyi de hele ön kamerası muazzam pili bitmiyor küçük kasada büyük ekranı var de 6S'den vaz geçer.Murat hocam bunu bildiğimi biliyorsunuz zatenama işte kız olunca bir de ikna etmesi zor oluyor biraz
anlatıyorum
Aynen hocam aslında garanti dert etmese kullandığım telefonu önereceğim de ben de biliyorum gördüğüm kadarıyla bir çok kişi nefret ediyor samsungun servisinden ama tipik kızlar genelde sosyal medya ve kamera ile uğraşıyorlar S7 edge önermeli miyim hocam mate 9 u geçer mi kamerada yani düşük ışıkta geçer ama gündüz ışığında felan ne olur özellikle ön kamera ?Kamerası çok daha iyi de hele ön kamerası muazzam pili bitmiyor küçük kasada büyük ekranı var de 6S'den vaz geçer.
Tamam hocam sağolun bu S7 edge nin pembe rengi var ya anlatıp onu gösteririm öyle seçim yaptırmaya çalışacağımArkası geçer ön tarafı bilemem alacaksa Mate 9 aldır.
Ha S7 Edge ha Mate 9 , 6S almasında ne alırsa alsın.
S7 Edge'yi de önermeyi unutma yine de
Maviyi de göster.Tamam hocam sağolun bu S7 edge nin pembe rengi var ya anlatıp onu gösteririm öyle seçim yaptırmaya çalışacağım![]()
![]()
Wowwowowo Samsung'a laf yok. Samsung servisi efsanedir.Garantide apple'dan sasmayin derim ... huawei de iyu diyce duydum ama samsung ve digerleri rezalet ...![]()
Ahaahagsha samsung kullanicisi olarak en sevdigimWowwowowo Samsung'a laf yok. Samsung servisi efsanedir.![]()
anakart yanmasını kullanıcı hatası diye 208 tl fiyat çıkardılar.Apple her zaman iyidir. İnanmayacaksınız ama gözümle gördüm Casper da çok iyi. Şu an İstanbul'daki servislerinde 1 saatte ürün çıkıyor, farklı şehirden kargo gelirse 1 güne çıkıyor.
Ben bir anlık dalgınlıkla kernel yerine twrp flashlayinca telefonun beyin ölümü gerçekleşti. Ücretsiz anakart değişimi yaptılar. Sanırım nasıl bir aptallık yaptığımı anlamadılaranakart yanmasını kullanıcı hatası diye 208 tl fiyat çıkardılar.